Welkom

Welkom op de website van KBO-Brouwhuis, met als werkgebied de Helmondse wijken Brouwhuis, Rijpelberg en Dierdonk.

Eind 1963 werd in Brouwhuis de "Bond voor Bejaarden en Gepensioneerden" opgericht, zijnde een van de vele afdelingen van de Katholieke Bond van Bejaarden en Gepensioneerden in het Bisdom ’s-Hertogenbosch.Tegenwoordig KBO-Brabant met 130.000 leden verdeeld over 300 afdelingen.

Daar waar veel verenigingen te kampen hebben met ledenverlies groeit KBO-Brouwhuis gestaag en komen leden allang niet meer alleen uit Brouwhuis, maar ook uit aangrenzende wijken zoals Rijpelberg, Dierdonk en zelfs uit wijken elders uit de stad.

KBO-Brouwhuis is een vereniging op christelijke grondslag waar iedereen die denkt zich er thuis te voelen welkom is.

Naast culturele activiteiten en activiteiten die ertoe doen heeft belangenbehartiging een hoge prioriteit. Zowel individueel als collectief, landelijk en lokaal.

KBO-Brouwhuis is met drie andere KBO-afdelingen binnen de gemeente Helmond verenigd in de "KBO-Kring Helmond".

Op 1 januari 2016 was het aantal leden van KBO-Brouwhuis 506

Zorgverzekeringen
VBOH kortingsregeling
Spelletjesmiddag in basisschool De Korenaar
Meer nieuwsberichten...
Verslag KBO Kringvakantiereis
Verschijningsdata KBO ledenmagazine ONS in 2016

05 januari   02 februari   08 maart   05 april   03 mei   07 juni

02 augustus  06 september  04 oktober  08 november  06 december

Wat kunt u vinden op de ingelogde pagina?
Jaarprogramma 2016
Belastingservice
Korting met KBO ledenpas
Lid worden?
Ouderenadviseur
U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 4 personen u voor.
Vorige week werd KBO Brouwhuis bezocht door 4 bezoekers.
SupportActie KBO-Brabant
Koersbalcompetitie 2015-2016