Molen de VogelenzangHet WilhelminakanaalGemeentehuis Lieshout

"SENIORENVERENIGING/KBO LIESHOUT"

Het wapen van Laarbeek

GEMEENTE LAARBEEK

Seniorenvereniging/KBO Lieshout is een vereniging van en voor inwoners van Lieshout ouder dan 50 jaar en telt 826 leden. Wij behartigen, in samenwerking met de 3 andere KBO-afdelingen van Laarbeek, binnen de Seniorenraad van Laarbeek en in andere samenwerkingsverbanden  de belangen van alle  senioren in onze gemeente.

Contactadres: Mw. Nelly de Groot-Cooijmans

Deense Hoek 17

5737 PB    Lieshout

E-mail: pjamdegroot@planet.nl

Wij bieden onze leden o.m. een wekelijks programma  wat in, rondom of vanuit "Het Dorpshuis wordt georganiseerd. Niet-leden en niet-inwoners van Lieshout kunnen hier onder speciale voorwaarden  ook aan deelnemen. Iedere dag van de week is er wel wat te doen:

• Bridge, Rikken, Jokeren
  • Sjoelen
  • Kienen
  • Seniorengymnastiek
  • Volksdansen
  • Fietstochten
  • Zwemmen
  • Zingen

Drie KBO-werkgroepen organiseren zelf activiteiten:

Naast onze wekelijkse activiteiten organiseren wij voor onze leden het hele jaar door excursies, lezingen, voorlichtingsbijeenkomsten, cursussen, dag- en meerdaagse reizen, bedevaarten, gezamenlijke diners, 'n carnavalsavond, 'n kerstviering, 'n grote fietstocht  en deelname aan andere plaatselijke en landelijke evenementen. Via nieuwsbrief "Het PriKBOrd"  worden de  leden op de hoogte gehouden van alle zaken van de vereniging.

Iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur is er een Inloop in "Het Dorpshuis" waar bestuursleden aanwezig zijn voor inschrijvingen op activiteiten en het verstrekken van voorlichting.

Deze site

HOE LOG IK IN OP HET BESLOTEN GEDEELTE ??

U bent op het openbare gedeelte van deze site. Alleen leden van Seniorenvereniging/KBO Lieshout hebben toegang tot het besloten en beveiligde gedeelte. Niet-leden en ook leden van  andere afdelingen hebben daar geen toegang. Om in te kunnen loggen heeft U een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Uw gebruikersnaam is Uw lidnummer dat vermeldt staat op Uw ledenpas (zonder BR) en een wachtwoord dient U eenmalig, via registreren, bij de centrale ledenadministratie van KBO-Brabant in Den Bosch aan te vragen.

lees verder >                                            bijgewerkt:
                                                     8 november 2016