Van harte welkom op de website van KBO afdeling Sint Hubert.

Als het gaat om informatievoorziening aan onze leden zijn de bladen d'n Booi/De Neijekrant en sthubert.nu een vertrouwde naam.

Plaatselijke activiteiten worden er regelmatig in aangekondigd of per brief aan de leden bezorgd.

Maar de tijden veranderen en daarmee ook de mogelijkheden om informatie op een efficiënte wijze te verspreiden of op te nemen.

De computer is nu of wordt waarschijnlijk in de toekomst onderdeel van de huiselijke inventaris van het dagelijkse leven.

Onze afdeling kan niet achterblijven en daarom is het Web Team begonnen met het opzetten van een eigen site.

Hiermee hoopt men het contact met de leden te versterken en te verbreden.

Deze website zal dus een aanvulling zijn op de bestaande informatievoorziening en geen vervanging daarvan zijn.

Mocht u suggesties hebben dan kunt u altijd contact opnemen met het web team welke leden vermeld staat op de site.

We hopen dat de site nu en in de toekomst vaak bekeken zal worden.

met vriendelijke groet: het Web Team

activiteiten

• koersbal
  • fietsen
  • zingen
  • gymmen
  • biljarten

Deze activiteiten kunnen nieuwe deelnemers goed gebruiken.