Welkom
Je ziet nu niet de hele pagina. Door het wieltje op de muis naar je toe te "rollen" komt de rest ook in beeld.

KBO Reusel heet u van harte welkom.

Ons doel is in de breedste zin de belangen van de senioren in Reusel te behartigen en de samenhang te verhogen
Op deze site kunt u de laatste nieuwtjes lezen en de in en outs van de vereniging leren kennen.

Adres: Korenbocht 50, 5541 BZ Reusel. 0497-644057.

Wilt U contact met ons opnemen of lid worden dat kan ook via:

E-mail: kboreusel@hetnet.nl

Beste KBO-leden en andere geïnteresseerden,

Na 10 jaar heeft Jan van Limpt zijn voorzitterschap op 18 februari 2014 overgedragen. De KBO-Reusel bedankt hem van harte voor zijn grote verdienste voor de vereniging.

Wij zijn met ruim 1250 leden de grootste vereniging van Reusel en zetten ons in voor de belangen van senioren en mensen met een beperking.

Naast ontspanning en activiteiten, waarover u op deze site alle informatie vindt, richten we ons steeds meer op voorlichting en educatie. Ook de organisatie van Meer Bewegen Voor Ouderen(MBVO) is in ons programma opgenomen.

Al deze zaken vinden voornamelijk plaats in ontmoetingscentrum ”D’n Aachterûm” dat ongeveer 40.000 keer per jaar, vooral door onze leden, bezocht wordt. Mocht u hier nog niet bijhoren kom dan gerust eens een kijkje nemen en een kopje koffie drinken.

Samen met de koepelorganisaties KBO-Brabant, KBO-kring De Kempen en de andere KBO-afdelingen in onze gemeente proberen wij invloed uit te oefenen op gemeentelijk niveau om een zo goed mogelijk voorzieningenpakket voor onze leden in stand te houden.

Uitgangspunt voor deze website is deze steeds te voorzien van actuele informatie zodat u op de hoogte kunt blijven van het nieuws en de ontwikkelingen binnen onze vereniging. Bezoek de site daarom regelmatig.

Met vooral dankbaarheid voor hun inzet mag ik zeggen dat het KBO-bedrijf in Reusel in stand wordt gehouden door een 60-tal zeer actieve vrijwilligers. De KBO heeft in "D’n Aachterûm" en daarbuiten een uitstraling die zonder hun grote bijdrage niet mogelijk zou zijn.

Reusel, maart 2014

Kees Kokken, voorzitter.