Afdeling

Over KBO-Hilvarenbeek

Wie zijn we ?

KBO-Hilvarenbeek/Esbeek/Biest-Houtakker is een organisatie van senioren die tal van activiteiten ontplooit. Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van de belangen van ouderen met het doel om de sociale contacten te bevorderen. Daarmee wil onze bond het welzijn van senioren verhogen en hun participatie in de samenleving verbeteren.

Alles met als doel ouderen actief betrokken te houden bij de gemeenschap.

Nieuw op de website, februari 2017...

Nieuwsbrief 17-03

Informatie over drie-gangen diners, kaarten en hulp bij aanvragen in het kader van de WMO

Nieuwsbrief 17-04

Op 11 maart wordt een bezoek aan het Textielmuseum georganiseerd. Lees het programma en geef u op tijd op.

15 februari twee uur wordt door de Rabobank een themamiddag over geldzaken verzorgd in de Elckerlyc.

20 februari wordt deze themamiddag verzorgd in de Eenhoorn, ook om twee uur.

Speciale aandacht voor sparen, chenken en veilig met je geld omgaan

Nieuwsbrief 17-05

besteedt aandacht aan de activiteiten van de klussendienst en hulp bij belastingaangifte.

De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 29 maart.verdere gegevens volgen de maart nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 17-06

carnavalviering op  vrijdag 24 februari.

Het beloofd weer een vrolijke boel te worden maar

DIT JAAR IS HET MOTTO

MÒKTERSELFIETSVAN

Nieuwsbrief 17-07

Computercursussen voorjaar 2017. Deze beginnen na carnaval. Laat weten waar u belangstelling voor heeft.

Nieuwsbrief 17-08

Lenteconcert van het Seniorenorkest op 18 en 19 april in de concertzaal in Tilburg. Lees de nieuwsbrief en bestel op tijd uw kaartje.

26 maart geeft het Pluskoor van de Kempen, bekend van de KBO-kerstviering in 2014,  een concert in de Hilvaria studio aan de Goirlesedijk. Verdere informatie leest u in de nieuwsbrief.

buttons

Activiteiten Contacten Educatie
  Kalenders  Foto's

Aantekening:

Dit kan een keuze menu zijn voor van alles.

Bijvoorbeeld voor de bestuurs site met links naar vergadering, mail, nieuws. discussies, denk om..., ziekenboeg??, vergaderverslagen, nieuwsbrieven etc.