Geldrop

Geachte bezoeker,

Het bestuur van KBO-Geldrop vindt het fijn dat u een bezoek aan onze website brengt. De website geeft u de nodige informatie over hetgeen er in de gemeente Geldrop-Mierlo voor onze leden gedaan wordt.

In de rubriek organisatie vindt u gegevens van bestuur, commissies en werkgroepen, maar hier staat ook het jaarprogramma en het beleidsplan.

Bij activiteiten staat informatie over de nog te houden activiteiten en de vaste wekelijkse/maandelijkse activiteiten.

In het nieuws bevat informatie over belangrijke zaken, die op provinciaal/landelijk niveau door KBO-Brabant geregeld worden, zoals persberichten e.a.

In het archief staan de verslagen van de activiteiten die georganiseerd zijn en de daargenomen foto's zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Bij contact, nuttige informatie en handige links vindt u tal van informatie, die misschien nu of later interessant en nuttig kunnen zijn.

Wij wens u veel leesplezier bij het doorbladeren van onze website.

Bestuur, commissies en werkgroepen KBO-Geldrop

Aandacht voor:

6 APRIL 2017

LEDENVERGADERING IN GEMEENSCHAPSHUIS ZESGEHUCHTEN

aanvang 14.00 uur (zaal  open 13.30 uur)

na het serieuze deel volgt een gezellige middag!!!!

Elke 4e woensdag van de maand Samen uit Eten

(meer informatie bij Activiteiten en in De Nieuwsbrief)

Data waarop de leeskring bij elkaar komt en de titels van de boeken voor het leesseizoen 2016 - 2017 zijn bekend.

(meer informatie bij Activiteiten en in De Nieuwsbrief)

Het beleidsplan 2017-2020 is gereed. U kunt dit terugvinden onder 'organisatie'

De data voor de busreizen zijn bekend, tw. 9 mei, 5 juli en 12 september. Nadere info volgt in de Nieuwsbrief en onder Activiteiten op de website.

In het nieuws

Onderstaande items zijn terug te vinden bij 'In het Nieuws'

Column Frans Slangen: Wij maken een fundamenteel verschil.

Column Frans Slangen: Bijna gratis goud

Directeur KBO-Brabant stelt zich kandidaat voor 2e kamerverkiezingen voor 50 Plus

Column Frans Slangen: Dé grote uitdagingen: pensioen en zorg, september 2016

Persbericht met bijlage: KBO-Brabant Campagne Tweede Kamerverkiezingen 2017 gestart