Website KBO-Vessem
Hartelijk welkom op website van de KBO-Vessem.

De KBO-Vessem is een bloeiende vereniging die al 50 jaar bestaat. Onze vereniging telt meer dan 280 leden wat ongeveer de helft is van alle ouderen van 65+ binnen Vessem. Wij organiseren tal van aktiviteiten waar iedereen aan mee kan doen. Als lid profiteert u van tal van voordelen en aanbiedingen zoals korting op de Zorgkosten, Advies belasting- en ouderenadviseur etc.
De KBO-Vessem is vertegewoordigd in de Seniorenraad Eersel, de Wmo-adviesraad Eersel en de Dorpsraad Vessem.
Hiernaast kunt u lezen waar de KBO-Vessem zoal mee bezig is.

Informatievoorziening.
In deze tijd is het belangrijk om de communicatie tussen het bestuur en de leden up to date te houden. Ieder lid van de KBO-Vessem kan met zijn of haar lidnummer directe toegang krijgen tot alle informatie over alles wat zich binnen onze afdeling afspeelt. Verder voorziet de Nieuwsbrief, welk samen met het verenigingsblad "Ons" verschijnt, u van de alle informatie.

Ledenadministratie
De KBO-Vessem maakt gebruik van het ledenadministratiesyteem LeaWeb waar naast de registratie van onze leden ook al de activiteiten kunnen worden georganiseerd, automatische incasso's en ledenlijsten kunnen worden gemaakt.

Financiële administratie.
Om de financiën van onze  afdeling in goede banen te leiden maken we gebruik van LeaSR-Financieel waar alle transacties kunnen worden geregistreerd en zichtbaar worden gemaakt.

Ledeninformatie.
Informatie aan de leden die wij langs deze weg willen bieden is:

• Nieuwsberichten
  • Nieuwsbrieven
  • Artikelen over onze activiteiten
  • Wat er verder noodzakelijk is om te vertellen.

Mocht u nog geen lid zijn en toch geinteresseeerd zijn in onze vereniging, neem gerust contact op met een van onze bestuursleden.

Informatie

Wilt u informatie of lid worden van de KBO-Vessem ? Wij heten u graag hartelijk welkom bij onze afdeling. Of bezoek een van onze  activiteiten om vrijblijvend deel te nemen.

Neem contact op met een van onze bestuursleden of stuur een e-mail naar het secretariaat: hcsstoop@kpnplanet.nl

Verder kunt u een:

• Informatieformulier invullen en versturen. Click op: Informatieformulier
  • Inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren bij het secretariaat Click hier