Ontmoetingsplaats

Waarschijnlijk wilde u weten wat deze ontmoetingsplaats te bieden heeft anders was u niet op deze pagina terecht gekomen. Een goede keuze!

Op deze plaats kunt u iets over uzelf kwijt wat u wilt delen met anderen. Hierbij kunt u denken aan mooie reizen die u gemaakt heeft, iets vertellen over uw hobby, speciaal vrijwilligerswerk dat u doet.

En een speciale rubriek, die we genoemd hebben: "Op zoek naar....."

Misschien bent u al een hele poos een goed vriend uit het oog verloren of bent u op zoek naar een speciaal boek. Dit alles kunt u melden op deze site.

We moeten ons dan wel houden aan bepaalde afspraken. Geen reclame en het mag GEEN marktplaats of iets dergelijks worden. Iets te koop aanbieden wordt niet geplaatst. Bij uw verslagen of berichten mag u wel foto's inzenden.

Wilt u graag iets delen met de andere leden; lees dan eerst even de handleiding dan weet u zeker dat uw bericht goed geplaatst wordt.

Voorlopig hebben we deze ontmoetingsplaats onderverdeeld in vier rubrieken. Dat wil niet zeggen dat het daarbij blijft. Dat ligt voor een deel ook aan hoe actief u bent.

Rubrieken

Om een begin te maken hebben wij, webmasters, al een paar stukjes geplaatst. Door op de "link" (Vet en onderstreept) te klikken komt u bij de juiste rubriek.

Wij dagen u uit actief gebruik te maken van deze Ontmoetingsplaats.