Lid worden van de KBO in Brabant

Wat houdt het lidmaatschap van de KBO in?

De lokale Afdelingen van KBO-Brabant organiseren vele activiteiten op het gebied van ontspanning, sport, cultuur, zingeving en educatie. Afdelingen behartigen ook uw belangen op lokaal niveau richting gemeente en overige instanties. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de diensten van vrijwillige ouderenadviseurs, belastinginvulhulpen en administratieve ondersteuners. Wellicht heeft u zelf interesse om tot ons enthousiaste team van vrijwilligers toe te treden!

Wat doet KBO-Brabant voor zijn leden?
Als lid van uw lokale KBO-Afdeling bent u tevens lid van KBO-Brabant. KBO-Brabant biedt u de volgende diensten en lidmaatschapsvoordelen:
  • Uw seniorenbelangen worden behartigd op landelijk, provinciaal en lokaal niveau, in het bijzonder op het gebied van inkomen & werk, wonen & mobiliteit en welzijn & zorg.
  • U krijgt uitdagende en inspirerende mogelijkheden om vrijwilligerswerk te verrichten.
  • U kunt deelnemen aan activiteiten op het gebied van ontspanning, sport, cultuur, zingeving en educatie.
  • U krijgt collectiviteitskorting, bijvoorbeeld op zorgverzekeringen en energie (Ons energiecollectief en Ons zonnepanelencollectief).
  • U krijgt toegang tot onze datingsite Groet & Ontmoet, voor het vinden van een levens-, stap-, reis- of klusmaatje.
  • U ontvangt de Ledenpas, waarmee u korting krijgt bij lokale bedrijven.
  • U krijgt korting op de medische keuring van het rijbewijs.
  • U kunt deelnemen aan ons tablet-project, een gebruikerscursus volgen en toegang krijgen tot Ons platform.
  • U ontvangt elf keer per jaar het ledenmagazine Ons.
  • U wordt op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen.
  • U heeft toegang tot relevante informatie via de website www.kbo-brabant.nl.

Contributie
De contributie voor het gecombineerde lidmaatschap van de KBO-Afdeling en KBO-Brabant verschilt per Afdeling. Gemiddeld ligt het bedrag tussen de € 20,- en € 30,- per jaar.

Meer informatie of aanmelden?
Wilt u meer informatie over het lidmaatschap, mail dan uw vraag naar info@kbo-brabant.nl of bel met KBO-Brabant: (073) 644 40 66.  Wilt u zich aanmelden, vul dan onderstaand formulier in. Een vrijwilliger van de Afdeling uit uw eigen dorp of stad neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De contactgegevens van een Kring of Afdeling bij u in de buurt vindt u hier.

Ja, ik wil graag lid worden van de KBO in Brabant,
neem contact met mij op:

Aanhef: *

Voorletters: *
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam + evt. meisjesnaam: *
Straat en huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
Geboortedatum: *
U hoeft de volgende regel niet in te vullen; wij kunnen dit ook voor u uitzoeken
Ik wil graag lid worden van Afdeling:
Wilt u zich ook als vrijwilliger inzetten?

Opmerkingen: