Aanmelden voor activiteiten van KBO-Brabant

 

Regelmatig organiseert KBO-Brabant activiteiten voor leden of bestuursleden en soms zijn ook derde partijen betrokken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lopende zaken met korte informatie. Klik op de link in  de tekst en dan wordt u doorgeleid naar een pagina met meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

 

 

 

 

 

Dialoogbijeenkomsten in september over Draaiboek code zwart

KBO-Brabant organiseert dialoogbijeenkomsten over keuzes die gemaakt worden als er een tekort aan IC-bedden is. Deze worden begeleid door voorzitter Leo Bisschops. Mevrouw dr. mr. Anita de Jong, ethicus en jurist van artsenfederatie KNMG en een huisarts en/of medisch specialist ouderen zullen een toelichting geven op de totstandkoming van het Draaiboek code zwart. Zij willen graag van u horen wat u vindt van de keuzes die gemaakt moeten worden als er een tekort aan IC-bedden is, zoals even dreigde tijdens de coronacrisis.

Per bijeenkomst is er plaats voor maximaal 25 deelnemers. Medio augustus ontvangt u nadere informatie over de exacte locatie en sprekers. Aanmelden kan helaas niet meer, het maximale aantal te ontvangen deelnemers is bereikt. Klik hier voor het programma van 1 september. Het programma op de andere dagen is vergelijkbaar.

Twee workshops Diabetes in september

In samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland organiseert KBO-Brabant eind september twee workshops over voeding en leefstijl in relatie met diabetes. Het maximaal aantal deelenmers is 25 per workshop.

Op maandagmiddag 28 september bij de Geseldonk in Helmond en op woensdagmiddag 30 septemer bij SKAC in Chaam. De workshops starten om 13.30 uur, de zaal is open om 13.15 uur. Deelname is gratis. De workshops worden u aangeboden door Diabetesvereniging Nederland en KBO-Brabant.

Klik hier om u op te geven.