Aanmelden voor activiteiten van KBO-Brabant/derden

Regelmatig organiseert KBO-Brabant activiteiten voor leden of bestuursleden en soms zijn ook derde partijen betrokken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lopende zaken met korte informatie. Klik op de link in  de tekst en dan wordt u doorgeleid naar een pagina met meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

Webinarseries van de GGD

De GGD Hart van Brabant organiseert een reeks webinars onder de titel: Gezond ouder worden: Verhoog je eiegn weerstand!
De serie omvat drie afleveringen:

20 april aflevering 1: In stapjes je weerstand verhogen; van 10.30 uur – 11.30 uur.
In dit webinar vertelt leefstijl arts Stefan Ottenheijm hoe je weerstand werkt en wat een goede weerstand jou brengt

23 mei aflevering 2: Eet en beweeg je gezond; van 16.00 uur – 17.00 uur
In dit webinar vertelt professor Tinie Kardol over het belang van beweging en gaan we in op gezonde voeding.

17 juni aflevering 3: Slaap en ontspanning; van 10.30 uur – 11.30 uur
In dit webinar vertelt slaapexpert Paul van Haaren hoe goed slapen en voldoende ontspanning bijdragen aan een hoge weerstand.

Klik hier om in te schrijven.