Aanmelden voor activiteiten van KBO-Brabant

Regelmatig organiseert KBO-Brabant activiteiten voor leden of bestuursleden en soms zijn ook derde partijen betrokken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lopende zaken met korte informatie. Klik op de link in  de tekst en dan wordt u doorgeleid naar een pagina met meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

Voor een overzicht van alle
bekende activiteiten
inclusief opleidingen

van juli 2019 tot juli 2020,
klik hier

Pensioen informatiebijeenkomsten van KBO-Brabant voor leden en niet-leden

In de maand november organiseert KBO-Brabant vier regionale informatiebijeenkomsten over pensioenen. Samen met ons lid/pensioenexpert Rob de Brouwer praten we u graag bij over de vele ontwikkelingen op dit gebied.

Klik op de datum van uw keuze:

Aan het werk met aanvragen subsidie bij Voor-de-Ouderen

Voor Afdelingen die een subsidie-aanvraag willen doen bij Voor-de-Ouderen, organiseren wij werkbijeenkomsten in december, in ‘s-Hertogenbosch. Wij zullen helpen bij het doen van een aanvraag. De data zijn dinsdag 3 december om 10.00 uur of 13.30 uur of woensdag 11 december om 10,00 uur. Klik hier voor uitgebreidere informatie en om u aan te melden.

Speciaal voor KBO-leden: Van Gogh-arrangement

Zaterdag 16 november 2019.

Het Noordbrabants Museum, Verwersstraat 41, ’s-Hertogenbosch.

Zonder Museumkaart: € 18 p.p. Met Museumkaart: € 5,25 p.p.

• 13.30 uur: Aankomst met koffie/thee.
  • 14.00 uur: Inleiding op de tentoonstelling door een Van Gogh-kenner. Tijdens deze inleiding worden enkele relaties van Van Gogh kort besproken, zodat het verhaal bij de kunstwerken en voorwerpen die u in de tentoonstelling zult zien, tot leven komt.
  • 14.30 uur: Bezoek aan de tentoonstelling Van Goghs intimi op eigen gelegenheid.

Vergeet niet uw Museumkaart mee te nemen bij uw bezoek!

Tickets voor dit arrangement zijn uitsluitend online te koop via www.hnbm.nl/kbobrabant

Ticketverkoop sluit op 11 november 2019.
Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol.