Aanmelden voor activiteiten van KBO-Brabant

Regelmatig organiseert KBO-Brabant activiteiten voor leden of bestuursleden en soms zijn ook derde partijen betrokken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lopende zaken met korte informatie. Klik op de link in  de tekst en dan wordt u doorgeleid naar een pagina met meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

Voor een overzicht van alle
bekende activiteiten
inclusief opleidingen

van juli 2019 tot juli 2020,
klik hier

Ons congres op donderdag 3 oktober

Dit jaar vindt het congres plaats in De Enck in Oirschot. Wegens overweldigende belangstelling hebben we de inschrijving gesloten. Er wordt geen wachtlijst aangehouden. Als u zich had willen opgeven, moeten we u helaas teleurstellen. Er is geen enkele plaats meer over, vanwege brandtechnische redenen mogen er ook geen extra stoelen worden bijgeplaatst helaas. Wij verwelkomen u graag een volgende keer!

Klik hier als u de volledige uitnodiging met programma nog wilt inzien.

Ben je een jongere en wil je meedoen met Brabant Remembers?

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar oud en wil je ervaring opdoen in een maatschappelijke organisatie? Zoek je een stageplek of wil je Maatschappelijke Diensttijd verrichten? Met toneelproject KBO-Brabant Remembers kun je in veel gemeenten direct beginnen. .

Klik hier voor meer informatie.

Kloosterdag 23 augustus 2019

De werkgroep Identiteit & Zingeving van KBO-Brabant organiseert ook dit jaar weer een kloosterdag, thema dit keer: ‘de kracht van kwetsbaarheid’. In het pittoreske Megen, onder de rook van Oss, staan twee kloosters die we beide gaan bezoeken en waar we meer gaan horen en met elkaar in gesprek gaan over ‘de kracht van kwetsbaarheid’.

Opgeven is niet meer mogelijk, de dag is volgeboekt.

Cursus Kennis maken met KBO-Brabant najaar 2019

Voor nieuwe bestuursleden van Afdelingen en Kringen organiseren wij dit najaar een cursus van een dag, in de vier regio’s van Brabant. Ook bestuursleden die al langer meedraaien zijn van harte welkom! In het voorjaar hebben wij een eerste ronde georganiseerd, met ongeveer 30 deelnemers per locatie. De reacties waren zeer positief.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Bridgekampioenschap KBO-Brabant najaar 2019

Het jaarlijkse Bridgekampioenschap voor leden wordt in oktober georganiseerd op vijf regionale punten in Brabant. U kunt zich inschrijven voor de voorrondes in Zevenbergen (1 oktober), Berkel-Enschot (7 oktober), Boxmeer (11 oktober), Den Dungen (16 oktober) of Waalre (17 oktober). De finale is in Berlicum op dinsdag 5 november. U hoeft écht geen hoogvlieger te zijn, het is een recreatief toernooi: het gaat om gezelligheid en sportiviteit. Als u ook nog lid van de BridgeBond bent, tellen uw NBB-meesterpunten mee voor dit toernooi. Op de website van de BridgeBond kunt u zich aanmelden, klik hier.