Hier foto OKH mei

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar de Ons Zomerfair bij de Koningshof in Veldhoven op 22 juli!

 

Fijn, dat u zich wilt aanmelden. U bent van harte welkom!

Bij mooi weer vindt de Ons Zomerfair buiten plaats, bij slecht weer kunnen we binnen in de hallen terecht. Openingstijden: van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Als het vanwege corona-maatregelen niet door kan gaan op 22 juli, sturen wij u een e-mail.

Lees onderstaande tekst eerst in zijn geheel en maak dan pas een keus voor een bepaalde tijd van aankomst.

 
Let op: alleen toegankelijk voor leden, op vertoon van uw pasje

U moet wel lid zijn van een KBO-Afdeling om de Ons Zomerfair te kunnen bezoeken. Bent u geen lid, dan kunt u zich hier aanmelden. Wij nemen contact met u op. U kunt ons ook bellen op 073 -644 40 66.

 

En dit is ook van belang

Mocht u iemand gaan begeleiden die wel lid is, maar u bent dat zelf niet, neem dan even contact met ons op. Wij kijken wat er geregeld kan worden. U moet namelijk wel een eigen toegnagsbewijs meenemen. Bel 073 – 644 40 66.

 

Let op: graag per persoon een formulier invullen

Per persoon die de Ons Zomerfair komt bezoeken moet er een formulier ingevuld worden. Dat is omdat wij in verband met veiligheids- en coronamaatregelen moeten weten hoeveel bezoekers er komen. Ook is het handig voor de catering, om te zorgen voor voldoende voorraad eten en drinken.

 

Aanmelden

Als u een van de formulieren hebt ingevuld, krijgt u een bevestiging in uw mailbox. Dat is meteen uw toegangsbewijs. Print het uit en neem het mee, samen met uw lidmaatschapspasje. Zorg er ook voor dat u voldoende contant geld meeneemt, er is namelijk geen pinautomaat op het terrein.

Omdat wij het aantal bezoekers willen doseren, ook vanwege coronatijd, hebben wij zogenaamde tijd-slots ingesteld. Dat betekent dat u kunt kiezen voor een bepaald tijdstip dat u wilt aankomen. Het maakt niet uit hoe lang u daarna wil blijven.

Onderstaand zijn drie mogelijkheden van aankomst, klik op de regel met de gewenste aankomst-tijd.

Kies slechts één van deze drie om in te vullen, anders kunnen wij geen goede telling maken van het aantal te verwachten bezoekers. Dit is belangrijk!

Als het tijd-slot vol zit, dan staat dat vermeld op de aanmeldpagina. U kunt nog kiezen voor een van de andere tijden op deze pagina: