Symposium ‘Verder na verlies’ op 29 maart 2019

Als senioren hebben we allemaal te maken met verlies. Verlies van baan of misschien moeten we verhuizen naar een kleinere woning; of onze mobiliteit kan minder worden. Ook kan het gebeuren dat we naasten verliezen of dat we geconfronteerd worden met ziekte. Hoe gaan we daarmee om?

Die vraag staat centraal tijdens ons KBO-Brabant symposium ‘Verder na verlies’ op 29 maart 2019 in De Schakel in Gilze. Hoofdspreker is psycholoog, bestseller-auteur en tv-persoonlijkheid Manu Keirse. ’s Middags betrekt interactief theater Theducator het publiek op ontspannen wijze bij het thema. Door deze afwisseling in presentatie belooft het een ontspannen dag te worden waarbij u op een prettige manier aan het denken wordt gezet over een thema dat ons als senioren allemáál aangaat. Manu Keirse is de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en met onze bezoekers in gesprek te gaan.

Interesse?
Wilt u Manu Keirse horen spreken? Kom dan naar het symposium op 29 maart. De kosten bedragen €20,00, dat is inclusief lunch en de hele dag koffie en thee. Aanmelden doet u via deze link. U ontvangt daags na aanmelding een e-mail van info@kbo-brabant.nl met daarin een betaallink. Let wel: mogelijk is het symposium snel volgeboekt. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. In de week voorafgaand aan het symposium ontvangt u een definitieve bevestiging.