Stapmaatje
Geef aan waar u naar op zoek bent
Geslacht:
Leeftijd:
Regio:
Categorie:
Geplaatst sinds:

Er zijn 9 Advertenties gevonden.

KBO-lid

Ben op zoek naar een Dansmaatje

2018-10-02

Binnenkort gaan er weer danslessen van start, en daarom ben ik op zoek naar een leuke vrouw als dansmaatje. de hartelijke groetjes.

Geslacht : man
Leeftijd : 55-65
Categorie : Dansen

trein /stapmaatje

2018-09-18

ik zoek een trein/stapmaatje man/vrouw die om de zoveel tijd een dagje mee wil gaan treinen.heb zelf een treinabbonement,een beetje gezelschap zou dus erg leuk zijn.
ben zelf 75 jaar woon omgeving oosterhout
kijk erg uit naar een reactie

Gezellig maatje gezocht

2018-08-22

Dame, 78 jr, normaal postuur (wel heb ik enige beperkingen bij lang zitten), zoekt dame met auto om samen mooie plekjes/leuke steden te gaan bezoeken. Ik heb de voorkeur voor een zachtaardige, eerlijke en betrouwbare gelijkgestemde en zou het prettig vinden om de kosten netjes gelijk te verdelen. Ik kom uit de omgeving van Cuijk en ben zelf niet super mobiel meer dus hopelijk woont er een gezellige dame in de buurt. Ik kom graag met u in contact.

Regio : noordoost brabant
Categorie : Stedentrip

matchen we?

2018-08-07

samen op pad en genieten van fietstocht,wat wandelen,stad bezoeken,naar museum en /of terrasje pakken met pintje of wijntje.Ik zoek goed gezelschap met interessante man of vrouw.Ook bridgen vind ik tof vandaar de titel: matchen we? Cultuurminded ,goed gesprek met respect de ander.Winkelen,scrabble,bridgen enz.maken het leven aangenaam temidden van kinderen en kleinkinderen.Zonnige groet van Maria.

matchen we?

2018-08-07

samen is gezelliger

2018-08-05

Ik ben een vrouw van 80 jaar en zoek iemand die het leuk vind om af en toe eens een terrasje te pikken, een stukje te fietsen
( als het niet regent)naar de bioscoop te gaan etc.etc.ik heb ook een treinabonnement,
maar rijd ook nog steeds en graag auto,welke vrouw die (liefst in Tilburg)woont voelt zich aangesproken?

fietsen, wandelen

2018-07-18

mijn naam is Wil, ben al lange tijd weduwe.
Ik heb 2 kinderen, die verder weg wonen.
Ik zoek iemand ( vrouw) om eens mee te gaan fietsen of eindje wandelen. Ook gezellig om bij elkaar op visite te gaan
Ik ben 72 jr.
regio 48..

Leeftijd : 65-75
Categorie : Fietsen

Dag dames,

2018-06-18

Ik wil graag in contact komen met lesbische vrouwen van boven de 65 jaar.
Omgeving Moergestel.

Leeftijd : 65-75

KBO-lid

Liefhebbers van het Frans gezocht!

2018-06-10

Ik zoek enthousiaste Francofielen om bij mij thuis regelmatig bij elkaar te komen en in een klein groepje te genieten van met elkaar Frans te spreken. Concrete plannen samen nog in te vullen. Ik woon in Tilburg.

Er zijn 9 Advertenties gevonden.Terug naar de vorige pagina