Stapmaatje
Geef aan waar u naar op zoek bent
Geslacht:
Leeftijd:
Regio:
Categorie:
Geplaatst sinds:

Er zijn 11 Advertenties gevonden.

KBO-lid

In vriendschap kan heel waardevol zijn

2018-08-09

Wat zou ik het leuk vinden een gelijk gestemde vriendin te mogen ontmoeten.Fietsen doe ik graag,even als een bord of kaart spelletje.Een goed gesprek met inhoud,maar ook lekker dollen,zodat er veel gelachen wordt.Ik ben aards spiritueel ingesteld en vind dat graag terug in de ander indien mogelijk.Is geen must hoor.Ik laat een ieder in haar eigen waardeBen benieuwd wat jou interesse zijn,zodat we kunnen delen misschien?Mijn postcode is 4706.Misschien tot weder mails?

zomerse groet van mij.

matchen we?

2018-08-07

samen op pad en genieten van fietstocht,wat wandelen,stad bezoeken,naar museum en /of terrasje pakken met pintje of wijntje.Ik zoek goed gezelschap met interessante man of vrouw.Ook bridgen vind ik tof vandaar de titel: matchen we? Cultuurminded ,goed gesprek met respect de ander.Winkelen,scrabble,bridgen enz.maken het leven aangenaam temidden van kinderen en kleinkinderen.Zonnige groet van Maria.

matchen we?

2018-08-07

stapmaatje.

2018-08-05

ben alleenstaand vrouw 75 jaar,heb een trein abonnement,ik zou het leuk vinden om via deze weg een reismaatje te vinden.

kijk uit naar een reactie
met vriendelijke groet

.

samen is gezelliger

2018-08-05

Ik ben een vrouw van 80 jaar en zoek iemand die het leuk vind om af en toe eens een terrasje te pikken, een stukje te fietsen
( als het niet regent)naar de bioscoop te gaan etc.etc.ik heb ook een treinabonnement,
maar rijd ook nog steeds en graag auto,welke vrouw die (liefst in Tilburg)woont voelt zich aangesproken?

fietsen, wandelen

2018-07-18

mijn naam is Wil, ben al lange tijd weduwe.
Ik heb 2 kinderen, die verder weg wonen.
Ik zoek iemand ( vrouw) om eens mee te gaan fietsen of eindje wandelen. Ook gezellig om bij elkaar op visite te gaan
Ik ben 72 jr.
regio 48..

Categorie : Fietsen

KBO-lid

voor wie (ook) van kunst houdt

2018-07-12

Omdat ik graag musea bezoek, zoek ik, actieve vrouw van 72 een mede-stapper. Alleen ga ik ook graag maar soms is het leuk om ervaringen te delen.Daarnaast wandel ik ook graag. Wie weet zit er onder u een spiegelbeeld. Reactie zijn welkom.

Regio : zuidoost brabant

Dag dames,

2018-06-18

Ik wil graag in contact komen met lesbische vrouwen van boven de 65 jaar.
Omgeving Moergestel.

KBO-lid

Liefhebbers van het Frans gezocht!

2018-06-10

Ik zoek enthousiaste Francofielen om bij mij thuis regelmatig bij elkaar te komen en in een klein groepje te genieten van met elkaar Frans te spreken. Concrete plannen samen nog in te vullen. Ik woon in Tilburg.

actief bezig zijn

2018-03-18

Welke jongedame tot 72 jaar wil met mij genieten van wandelen en fietsen, met een hapje en drankje op een terras, bezoeken van interessante bezienswaardigheden, bv kastelen, architectuur, kunst enz.

Geslacht : man
Categorie : Fietsen

zoek een fietsmaatje

2018-03-06

Ben een vrouw van 68 jaar.fiets en wandel graag.Zoek iemand die het leuk vind om dit samen te doen.Regio 0164.

Er zijn 11 Advertenties gevonden.Terug naar de vorige pagina