Het Enclavekoor te gast bij "Le Monastère" (17 februari 2018)

HET ENCLAVEKOOR TE GAST BIJ "Le Monastère"

Vorig jaar heeft het Enclavekoor een belofte gedaan die afgelopen zaterdag, 17 februari, is ingelost.

Wat is het geval: Vorig jaar heeft Cor Neelen ervoor gezorgd dat er tijdens de ziekte periode van onze toetsenist - Jos Smeekens - er toch gerepeteerd kon worden en dat er zelfs geplande optredens door konden gaan.

Als tegenprestatie zou het koor een optreden verzorgen voor de medebewoners van Cor in de Résidence "Le Monastère".

Cor Neelen zorgde niet alleen voor de muziek maar gaf ook kundig leiding aan het koor en sleepte het door deze moeilijke periode heen.

Nu Jos Smeekens gelukkig weer is opgeknapt geven ze samen leiding aan het koor, Jos zorgt voor de muziek en Cor is de dirigent.

Het koor zong er deze middag lustig op los en aan de reacties te horen waren de toehoorders en ook de koorleden zelf tevreden over deze gezellige middag.

Wij danken de bewoners van "Le Monastère" voor de gastvrije ontvangst in de leuk versierde zaal en gaan ons voorbereiden op een "buitenlands" optreden, te weten: Verzorgingshuis Stedeakkers in Hoogstraten op 13 maart 2018.

Terug naar de vorige pagina