Ontspanningsmiddag, Samana en Okra uit Baarle-Hertog, Zonnebloem Baarle, KBO Baarle-Nassau en KBO Ulicoten (7 april 2018)

Samenwerking vijf Baarlese verenigingen smaakt naar meer!

Zaterdagmiddag 7 april organiseerden vijf Baarlese verenigingen in de aula van het Cultureel centrum een zeer geslaagde ontspanningsmiddag voor hun leden.

Samana en Okra uit Baarle-Hertog, Zonnebloem Baarle, KBO Baarle-Nassau en KBO Ulicoten hadden de Grensmuzikanten uitgenodigd om te zorgen voor een muzikaal programma.

Vooraf konden de 130 aanwezigen genieten van een uitstekende warme lunch, verzorgd door chef kok Aline de Jong van Samana.

Zoals gezegd, de warme lunch die vanaf 12.30 uur werd geserveerd, smaakte voortreffelijk. De organiserende verenigingen hadden voor voldoende vrijwilligers gezorgd.

Daardoor verliep het opdienen van de warme lunch en de drankjes de hele middag erg vlot.
De bekende accordeongroep de Grensmuzikanten met in hun midden enkele Baarlenaren, speelden vanaf 13.30 uur vele Nederlandstalige nummers die regelmatig uit volle borst werden meegezongen.

Op een bepaald moment werd een van de aanwezigen ‘uitgeloot’ om op het toneel een lied te zingen, begeleid door de Grensmuzikanten.

En wat bleek? Cor Neelen van KBO Baarle-Nassau bulkte van het zelfvertrouwen en liet horen over veel zangtalent te beschikken.

Henk Gulickx en André Moors wilden niet achterblijven, klommen op het toneel en zongen ook een lekker in het gehoor liggend lied.

De sfeer in de zaal werd er alleen maar gezelliger door. Zó gezellig, dat er door een aantal leden van de vijf Baarlese verenigingen ook nog gedanst werd!

Aan het einde van de middag werd de afsluitende vraag of zo’n soort middag voor herhaling vatbaar is, door de aanwezigen met een luid applaus onderstreept.
En zo keerden alle aanwezigen met een fijn gevoel tevreden huiswaarts.

Terug naar de vorige pagina