Samen op de camping! (19 april 2018)

SAMEN OP DE CAMPING!

Donderdag 19 april jl. werden de leden van KBO Baarle-Nassau en Ulicoten verwelkomd door de medewerkers van ‘de Ponderosa’ in het sfeervolle restaurant van de camping.
Om 18.00 uur had iedereen zijn plaatsje gevonden. Er was in het restaurant plaats voor 65 leden.

Alle stoelen waren bezet. Cor Neelen van KBO Baarle stelde zich voor als nieuw lid van de werkgroep ‘samen uit dineren’.
Jeanne van Ginneken heette iedereen van harte welkom en wenste iedereen een lekkere en gezellige avond toe.

Complimenten aan de kok die een smaakvol diner voor onze leden verzorgd heeft.

Na afloop van het diner namen veel deelnemers nog plaats op het terras om nog even na te kaarten.

In het gastenboek waren de volgende uitspraken te lezen: Heerlijk gegeten, sympathieke bediening, goed gezelschap, voor herhaling vatbaar, voor de zoveelste keer mee geweest en het was weer perfect.

Wij als organisatie zijn weer blij met deze geslaagde avond en kijken uit naar het volgende ‘samen uit dineren’.

Dit zal plaatsvinden op donderdag 14 juni bij Partycentrum Royal.

In ons fotoalbum staan nog een meer leuke foto's van dit geslaagde event, klik hier om ze allemaal te bekijken.

Terug naar de vorige pagina