Enclavekoor nam deel aan korenmiddag in Rijsbergen (14 oktober 2018)

Enclavekoor nam deel aan korenmiddag in Rijsbergen

Het Enclavekoor werd uitgenodigd om zondag 14 oktober mee te doen aan een korenmiddag in Rijsbergen.

Een flink aantal zangers en zangeressen vertrokken uit Baarle en Hoeven om er met elkaar een gezellige middag van te maken.

Het gastkoor Weerijs uit Rijsbergen beet het spits af, gekleed in zwart met rode decoratie. Ze hadden een leuk repertoire, een kundige dirigente en 3 muzikanten.

Hierna was het Gezelligheidskoor uit Hoeven aan de beurt. Gekleed in zwart met groene decoratie, begeleid door 4 muzikanten en ook onder leiding van een dirigente.

Daarna was het Enclavekoor aan de beurt. Zoals gebruikelijk in zwart-wit-rood.

Cor en Jos hadden een vrolijk repertoire bedacht en de andere koren zongen veel liedjes mee.

In de pauze werd de inwendige mens verwend met hapjes en werden er lootjes verkocht.

Veel koorleden konden naar huis met een prachtige prijs.

Na de pauze trad ieder koor nog een keer op en werd er meerdere keren de polonaise gelopen.

Het was een geslaagde middag. Goed verzorgd door het gastkoor Rijswijs.

Terug naar de vorige pagina