Extra pensioenbijeenkomst
in de avond

28 januari 2020 in Tilburg

Pensioen informatiebijeenkomst van KBO-Brabant voor leden en niet-leden

In januari 2020 organiseert KBO-Brabant een vijfde informatiebijeenkomst over pensioenen. Samen met ons lid/pensioenexpert Rob de Brouwer praten we u graag bij over de vele ontwikkelingen op dit gebied.

Om ook jongere mensen die studeren of werken in de gelegenheid te stellen een bijeenkomst bij te wonen hebben wij een avond gepland, dichtbij een station, dus ook goed bereikbaar met de trein. U bent welkom vanaf 18.30 uur. Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee. Rob de Brouwer start zijn presentatie om 19.00 uur. Vervolgens is er ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Boerke Mutsaers
Vijverlaan 2
5037 AM Tilburg

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier hieronder. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Druk deze af, dat geldt als toegangsbewijs.

• Graag een e-mail adres invullen, dan kunnen we u bereiken indien nodig. U krijgt dan ook een bevestiging in uw e-mailbox. Die kunt u uitprinten en dan is dat uw toegangsbewijs. Hebt u geen e-mailadres, laat u dit veld dan open. Wij maken een lijst van mensen die dan toch zonder toegangsbewijs naar binnen kunnen. Maar liever niet!
  • U mag ook invullen dat u geen lid bent.