Bijeenkomsten in maart

over het

financieren van een woning op latere leeftijd

 

Zowel leden als niet-leden zijn welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijeenkomsten Hypotheekproblemen na je 50ste, maart 2020

Op de maandagen 16 en 23 maart organiseert KBO-Brabant bijeenkomsten over de (on)mogelijkheden van het financieren van een woning op latere leeftijd.

In 2008 heeft de overheid strakke criteria ingevoerd voor ‘gezondere’ hypotheken. Maar hoe pakt dit uit in de praktijk voor senioren met een eigen woning? Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die willen verhuizen, mensen die hun hypotheek willen oversluiten, mensen die voor het eerst willen kopen, mensen die hebben afgelost, maar nu een deel te gelde willen maken, etc. 

Financieel planner Erik van der Linde geeft een overzicht van de (on)mogelijkheden en beantwoordt uw vragen. Twee leden van de Tweede Kamer zijn uitgenodigd om kennis te nemen van de problemen en met de deelnemers in discussie te gaan.

Deze vinden plaats:

Klik op de tijd/datum om u op te geven. Graag per persoon apart aanmelden, anders kunnen we de telling niet goed bijhouden en lopen we de kans op overschrijving. Er kunnen maximaal 100 mensen deelnemen.

Print de bevestiging die u krijgt uit en neem deze mee; hij dient als toegangsbewijs.

Let wel:
Mocht u plotseling verhinderd zijn om deel te nemen, laat het ons dan vooral weten, dan kunnen we uw plaatsje aan een ander toezeggen.