Bridgekampioenschap 2019

Ook dit najaar organiseren wij samen met de BridgeBond het KBO-Brabant Bridgekampioenschap. Vorig jaar wederom een groot succes, de deelnemers waren zéér enthousiast. We hopen dat er in 2019 nóg meer mensen meedoen!

Er zijn vijf voorrondes, respectievelijk in:

• Zevenbergen                 dinsdag 1 oktober, 13.30 uur
  • Berkel-Enschot             maandag 7  oktober, 13.30 uur
  • Boxmeer                        vrijdag 11 oktober, 13.30 uur
  • Den Dungen                  woensdag 16 oktober, 13.30 uur
  • Waalre                            donderdag 17  oktober, 13.30 uur

De finale is op dinsdag 5 november 2019 in den Durpsherd in Berlicum

U hoeft zeker geen ervaren speler te zijn, iedereen kan meedoen en iedereen kan in de prijzen vallen. Het plezier staat voorop! De enige voorwaarde is dat u lid bent van een KBO-Afdeling. Dat wordt gecontroleerd vóór aanvang van de wedstrijd. U moet dan uw KBO-ledenpas laten zien, die op uw naam staat. De kosten bedragen 14 euro per paar, van tevoren te voldoen. U hoeft overigens geen lid te zijn van de BridgeBond, maar als u wél lid bent kunt u uw nummer doorgeven, dan kunt u met uw deelname NBB-meesterpunten verdienen.

U kunt zich opgeven via de website van de BridgeBond en kiezen voor een voorronde bij u in de buurt. Maar als de datum niet uitkomt en u wilt tóch meedoen, geeft u zich dan op voor een andere locatie op een dag dat het u wel uitkomt.

Zodra inschrijving mogelijk wordt volgt hier een klik om doorgeleid te worden naar de website van de BridgeBond. Daar vindt u dan details en kunt u zich aanmelden. Vlak voordat de voorronde plaatsvindt krijgt van ons nog een herinnering.