Bridgekampioenschap 2019

Ook dit najaar organiseren wij samen met de BridgeBond het KBO-Brabant Bridgekampioenschap. Vorig jaar wederom een groot succes, de deelnemers waren zéér enthousiast. We hopen dat er in 2019 nóg meer mensen meedoen!

Voorrondes in de regio
Er zijn vijf voorrondes, respectievelijk in:

• Zevenbergen                 dinsdag 1 oktober, 13.30 uur
  • Berkel-Enschot             maandag 7  oktober, 13.30 uur
  • Boxmeer                        vrijdag 11 oktober, 13.30 uur
  • Den Dungen                  woensdag 16 oktober, 13.30 uur
  • Waalre                            donderdag 17  oktober, 13.30 uur

De finale is op dinsdag 5 november 2019 in den Durpsherd in Berlicum

Iedereen kan meedoen, ook onervaren spelers
U hoeft zeker geen ervaren speler te zijn, iedereen kan meedoen en iedereen kan in de prijzen vallen. Het plezier staat voorop! De enige voorwaarde is dat u lid bent van een KBO-Afdeling. Dat wordt gecontroleerd vóór aanvang van de wedstrijd. U moet dan uw KBO-ledenpas laten zien, die op uw naam staat. De kosten bedragen 14 euro per paar, van tevoren te voldoen. U hoeft overigens geen lid te zijn van de BridgeBond, maar als u wél lid bent kunt u uw nummer doorgeven, dan kunt u met uw deelname NBB-meesterpunten verdienen.

Hoe aanmelden?
U kunt zich opgeven via de website van de BridgeBond en kiezen voor een voorronde bij u in de buurt. Maar als de datum niet uitkomt en u wilt tóch meedoen, geeft u zich dan op voor een andere locatie op een dag dat het u wel uitkomt.

Klik hier om u op te geven op de website van de BridgeBond.