Aanmelden voor cursus Kennis maken met KBO-Brabant voorjaar 2020

Dit voorjaar houden wij wederom in de vier regio’s bijeenkomsten voor nieuwe bestuursleden, om kennis te maken met de organisatie van KBO-Brabant. Het programma beslaat een hele dag. De regiocontactbestuurders uit het Algemeen Bestuur geven samen met een medewerker van het bureau presentaties over de diverse werkzaamheden van KBO-Brabant. Ook voorzitter en directeur gaan in gesprek met de deelnemers. De reacties naar aanleiding van vorige bijeenkomsten zijn zeer enthousiast. Men vindt de presentaties overigens ook geschikt voor bestuurders die al langer in functie zijn.

Onderwerpen: organisatiestructuur van de vereniging, taken en werkzaamheden van het bureau, informatievoorziening, projecten, cursusaanbod, vrijwilligers.

U kunt kiezen uit:

• Donderdag 19 maart 10.00 uur – 15.00 uur Zuidoost-Brabant, Maarheeze
  • Dinsdag 24 maart 10.00 uur –  15.00 uur Midden-Brabant, ‘s-Hertogenbosch (vol)
  • Woensdag 1 april 10.00 uur – 15.00 uur Noordoost-Brabant, Wanroij
  • Donderdag 16 april 10.00 uur – 15.00 uur West-Brabant, Prinsenbeek

Hieronder volgt een formulier. Vul het in; u krijgt direct een bevestiging van de aanmelding in uw mailbox en vlak voor de bijeenkomst een herinnering. Hebt u nog vragen, neem dan contact op met Marieke Hageman, telefoon 073-6444066 of e-mail: mhageman@kbo-brabant.nl.

Formulier cursus kennis maken KBO-Brabant voorjaar 2020
  • Let op juiste spelling, anders kunnen we u niet bereiken!
  • Let op juiste vermelding, anders kunnen we u niet bereiken!
    De keuzemogelijkheid 's-Hertogenbosch op 24 maart zit vol