Maatschappelijke Diensttijd (MDT)

Dit toneelstuk en het project KBO-Brabant Remembers vinden plaats in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd jongeren. Het doel daarvan is jongeren kennis te laten maken met vrijwilligerswerk om zo hun talenten te ontdekken. Dit project werd mede mogelijk gemaakt door een  subsidie van ZonMw.

De weg naar vrijheid in Rijsbergen

Wat leuk dat u in Rijsbergen ons toneelstuk wilt bezoeken! Het is een unieke samenwerking tussen KBO-Rijsbergen, Spelen met Tijd, Kluts, Samen Sterk, KSE, Scouting en groepen 7 en 8 van de Bavoschool.

Het toneelstuk gaat over een gewoon Brabants gezin in de oorlog, de familie Van Loon. De zoon des huizes wordt opgeroepen voor het leger en gaat naderhand in het verzet. De familie krijgt een onderduiker. Ook in het dorp speelt van alles en alle nieuwtjes en roddels hoort u bij kruidenier Peeters.

Ook komen specifieke gebeurtenissen uit Rijsbergen in het toneelstuk aan de orde: het smokkelen naar België, de neergeschoten vliegtuigen die in ons dorp neerkwamen, en vooral de overval, na verraad,  op de boswachterswoning op de Vloeiweide.

Wanneer en waar

• Vrijdag 25 oktober: 15.00 uur
  • Zaterdag 26 oktober: 19.00 uur
  • Zondag 27 oktober: 19.00 uur

Alle voorstellingen zijn in De Koutershof, Koutershof 4.

Kaarten kopen
Kaartjes kunt u bestellen door hieronder het formulier in te vullen. Kaartjes kosten € 5,00 per persoon inclusief één consumptie.

Vul hieronder het formulier in en klik hier om uw betaling te doen. U wordt doorgeleid naar een aparte betalingswebsite. De betaling komt op de rekening van KBO Rijsbergen. Maak per persoon 5 euro over, dus als u bijvoorbeeld vier kaarten bestelt, maak dan 20 euro over. U kunt een bedrag invullen in het vakje rechts naast ‘EUR’. het is een beetje een vaag vakje, maar als u erop klikt gaat het goed.

Bewijs van aanmelding is toegangskaart
U krijgt van  het formulier dat u invult een bevestiging in uw mailbox (let er dus op dat u uw e-mailadres goed invult!!). Druk dat af, het is meteen uw toegangsbewijs. Van onze kant wordt dan al eerder gecontroleerd of ook de betaling is gedaan.