Veel gestelde vragen
Filter: 
Sortering: 

Er zijn 9 veel gestelde vragen gevonden.


Waar ben ik terechtgekomen?
 

U bevindt zich nu op het besloten gedeelte van de KBO Website. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor KBO-leden en -kaderleden.

 

Hier vindt u algemene informatie, maar ook informatie over uw Afdeling of Kring.

 

details


Internetbegrippen nader toegelicht
 

Termen zoals PDF, www, browser enzovoort worden verklaard op de website http://www.internetwoordenboek.nl. Klik op de link en vul de term in bij de zoekfunctie van deze website.

details


Hoe kan ik een PDF openen?
 

Waarschijnlijk heeft u geen programma dat PDF kan lezen. Dit programma is gratis te installeren op uw computer. Klik hier om naar de pagina te gaan waar u het programma kunt installeren.

details


Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe items op www.kbo-brabant.nl?
 

Op www.kbo-brabant.nl worden regelmatig nieuwe items geplaatst zoals nieuwsberichten, discussiefora of fotoalbums. Hiervan ontvangt u automatisch via e-mail bericht. Deze zogenaamde notificaties kunt u zelf beheren door in het tabblad Beheer te kiezen voor Uw persoonsgegevens en Op de hoogte blijven. Daar kunt u aangeven van welke items en hoe vaak u op de hoogte wilt blijven.

details


Waarom kan ik een openbare website van een Afdeling of Kring niet zien?
 

U kunt een openbare website van een andere Afdeling of Kring niet zien, omdat u waarschijnlijk zelf ingelogd bent in de website van KBO-Brabant of van uw eigen Afdeling. U zou daardoor naar de besloten website van die Afdeling of Kring gaan en u heeft daar geen toegang. 

U moet eerst uitloggen, waarna u de openbare site wel kunt zien. 

details


Wie bepaalt wanneer iemand te oud is voor een bepaalde behandeling of een hulpmiddel?
 

Leeftijd speelt nooit een rol in de keuze voor behandeling of toekenning voor een hulpmiddel. Voor een behandeling zal wel de risicofactor meegenomen worden. En het kan zijn dat leeftijd daarbij een rol speelt. Dat is aan de behandelend arts/specialist. Voor een voorziening (stel voor een WMO voorziening), is de gemeente de partij die bepaalt.

details

Algemeen
Hoe maak ik een account in de website om te loggen?
ook op startpagina 

U wilt toegang tot de besloten website van uw Afdeling?

 

Lees hier hoe u een account kunt maken.

 

details

Gebruik van de website
Ik heb een nieuw e-mailadres. Hoe wijzig ik dat?
 

U kunt uw e-mailadres wijzigen via Beheer / uw persoonsgegevens / uw gegevens.

details

Gebruik van de website
E-mailberichten Nieuwe items op KBO-Brabant
ook op startpagina 

Wanneer u een account maakt in de website om in te kunnen loggen, worden daarna de zogenaamde Notificaties ingesteld. Dit zijn de e-mails: nieuwe items op KBO-Brabant, die u dagelijks ontvangt. Het zijn nieuwe berichten op de website van KBO-Brabant of de website van uw Afdeling.

Wilt u deze niet meer ontvangen? 
U kunt dit zelf instellen. Als u inlogt, klikt u op het tabblad Beheer, uw persoongegevens, Notificaties en dan kiest u voor bewerken.
Hier kunt u de notificaties aanpassen of uitzetten.

 

details


Er zijn 9 veel gestelde vragen gevonden. Terug naar de vorige pagina