Grijs gedraaid: sociale concertreeks in december

Kamerata Zuid, KBO-Brabant, Stichting Stoute Schoenen, Stichting Vier het Leven en Switch2Move hebben de handen ineengeslagen en organiseren in december Grijs gedraaid, een concertreeks speciaal voor ouderen.

Samen met Kamerata Zuid, zal Gerard van Maasakkers zijn liedjes ten gehore brengen. Danser Andrew Greenwood breekt het ijs en brengt de zaal in beweging. Jessica Donders van de Stichting Stoute Schoenen faciliteert na afloop een ontmoeting, waar de concertbezoekers kunnen napraten en deelnemen aan een kunstworkshop. Ook kunnen ze zich aanmelden voor een vervolgmiddag, waarmee de organisatie hoopt de eenzaamheid van ouderen te doorbreken.

Let op
Aanmelden gaat digitaal. Dat is voor ons het gemakkelijkst. Mocht het u niet lukken om het digitaal te doen, bel ons dan op 073 – 644 40 66. Wij schrijven u dan in.

Let op bij aanmelden meer personen
Komt u met meer personen, meld deze personen dan ieder apart aan.

Aanmelden:
klik op de gewenste datum

Aanmelden

Klik op één van onderstaande speeldata, om u aan te melden via een digitaal formulier.
U kunt de betaling voldoen via de link in de e-mail die u na aanmelding in uw mailbox ontvangt.

Bij enkele theaters bestelt u uw ticket rechtstreeks bij de zaal, dit hebben we hieronder aangegeven.

Grijs gedraaid 7 december 2021, De Kring Roosendaal, 14.00 uur. (Verkoop verloopt via het theater.)

Grijs gedraaid 12 december 2021, Theaters Tilburg, 14.30 uur. (Verkoop verloopt via het theater.)

Grijs gedraaid 14 december 2021, De Leest Waalwijk, 15.00 uur.

Grijs gedraaid 18 december 2021, Theater aan de Parade. Locatie: Brabanthallen Hal 8 te ‘s-Hertogenbosch, 15.00 uur. (Verkoop verloopt via het theater.)

Grijs gedraaid 19 december 2021, Het Speelhuis Helmond, 15.00 uur

Grijs gedraaid 20 december 2021, Chassé Breda, 11.00 uur. (Verkoop verloopt via het theater.)

Grijs gedraaid 21 december 2021, De Lievekamp Oss, 11.00 uur (Verkoop verloopt via het theater.)

Grijs gedraaid 23 december 2021, Schouwburg Cuijk, 15.00 uur (Verkoop verloopt via het theater. Toegangsprijs voor vroege vogels KBO tot en met 31 oktober 19,50 euro)

Grijs gedraaid 26 december 2021, Markant Uden, 15.00 uur (Toegangsprijs is verlaagd naar 19,50 euro)

Voor meer informatie over Andrew Greenwood en Switch2Move

Voor meer informatie over Stichting Stoute Schoenen