Grijs gedraaid: sociale concertreeks in december

Kamerata Zuid, KBO-Brabant, Stichting Stoute Schoenen, Stichting Vier het Leven en Switch2Move hebben de handen ineengeslagen en organiseren in december Grijs gedraaid, een concertreeks speciaal voor ouderen.

Samen met Kamerata Zuid, zal Gerard van Maasakkers zijn liedjes ten gehore brengen. Danser Andrew Greenwood breekt het ijs en brengt de zaal in beweging. Jessica Donders van de Stichting Stoute Schoenen faciliteert na afloop een ontmoeting, waar de concertbezoekers kunnen napraten en deelnemen aan een kunstworkshop. Ook kunnen ze zich aanmelden voor een vervolgmiddag, waarmee de organisatie hoopt de eenzaamheid van ouderen te doorbreken.

Let op
Aanmelden gaat digitaal. Dat is voor ons het gemakkelijkst. Mocht het u niet lukken om het digitaal te doen, bel ons dan op 073 – 644 40 66. Wij schrijven u dan in.

Let op bij aanmelden meer personen
Komt u met meer personen, meld deze personen dan ieder apart aan.

Aanmelden:
klik op de gewenste datum

Voor meer informatie over Andrew Greenwood en Switch2Move

Voor meer informatie over Stichting Stoute Schoenen