Welkom op de website van KBO Oss Ussen .

KBO Oss Ussen is een 25 jaar jonge club en heeft ruim 150 leden.

Alle binnen activiteiten zijn in:

Looveltlaan 25
5345 WB Oss

Klik hier voor de route.

KBO-Ussen informatie voor 50 plussers

Het KBO-Brabant is een vereniging die zich ervoor inzet dat senioren meedoen aan de samenleving. Het is een organisatie die bij de uitvoering van haar activiteiten aansluit bij de wensen en behoeften van de leden. En waar leden zich ook nuttig kunnen maken op basis van hun ervaringen, kennis en kwaliteiten. Het KBO-Brabant is verdeeld in afdelingen, die ieder een zelfstandig bestuur hebben. Ze vormen het hart van de vereniging. Deze besturen zijn verantwoordelijk voor het organiseren en ontwikkelen van een groot aantal activiteiten op sociaal cultureel gebied.

Om dit doel te verwezenlijken is het belangrijk, dat zoveel mogelijk 50 plussers zich bij een KBO aansluiten als lid.

Een van deze afdelingen is het KBO-Ussen. Wij organiseren per jaar een aantal activiteiten voor 50 plussers, waar u aan kunt deelnemen.

Op maandagmiddag en dinsdagavond jokeren en rikken, met in de pauze een loterij. Om aan het kaarten deel te nemen hoeft u geen lid te zijn en men mag ook jonger zijn dan 50. Iedere deelnemer betaalt slechts € 2,00 en mee spelen kan altijd.

Op een aantal vrijdagdagochtenden wordt er line dance lessen gegeven onder begeleiding van de Dancing Eagles. De data en andere wetenswaardigheden over deze ochtenden staan op de website vermeld.

Elke week op zaterdagavond organiseren we, wel voor 50 plussers, een gezellige dansavond met muziek van onze vaste diskjockey’s. Aanvangstijd 20.30 uur en entree is slechts € 1,50.

Op dinsdagavond is het vrij biljarten. U kunt dan binnenlopen en mee doen. Het KBO-Ussen heeft een biljartclub van 25 leden die competitie spelen. Voorwaarde is dat zij ook lid zijn van het KBO-Ussen.

Voor de leden hebben wij natuurlijk onze vaste activiteiten als het jaarlijkse uitstapje, de sinterklaasmiddag, de kerstviering enz.

Als lid van de KBO ontvangt u het KBO-Brabant Magazine “ONS”.

Ieder lid ontvangt een ledenpasje, waarmee gebruik kan worden gemaakt van kortingen op producten en diensten bij diverse bedrijven en organisaties. Deze aanbiedingen worden vermeld in het “ONS”.

De ontmoetingsmogelijkheden en activiteiten, die het lidmaatschap biedt, zijn onmisbaar om midden in de samenleving te blijven staan en op de hoogte te blijven van voor u van belang zijnde ontwikkelingen.

Daarom: meldt u aan als lid!

De contributie bedraagt slechts € 25,00 per jaar en kan worden overgemaakt op NL33RABO0180461559 met vermelding van uw naam. Men kan contact opnemen met het secretariaat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website: www.kbo-oss-ussen.nl. Onze activiteiten worden georganiseerd in het Wijkcentrum De Hille, Looveltlaan 25.

Misschien zien wij u binnenkort bij het kaarten, dansen, vrij biljarten. Gewoon binnen komen en mee doen!!

Met vriendelijke groet,

Gré Krijnen van Langen

Linedance in de Hille

Hebt u altijd al mee willen doen met Line dansen,

dan komt er nu een goede gelegenheid voor u,

als u tenminste 50 jaar of ouder bent.

KBO-Ussen organiseert het al sinds 2010 om de veertien dagen samen met

“de Dancing Eagles” uit Oss. Jan Ansems is degene die u het piekfijn kan leren met goede muziek en de juiste passen. Zijn vrouw Ineke is op die ochtenden zijn steun en toeverlaat. Ook is er iemand van KBO-Ussen aanwezig. Het is wel de bedoeling dat u al wat ervaring heeft met de line dance.

Om mee te doen hoeft u zich niet op te geven en geen lid te zijn van een KBO. Kosten deelname € 3 per persoon per ochtend.

Kom gewoon gezellig mee doen en/of een kijkje nemen om te weten of het iets voor u is. Het is op vrijdagmorgen om de veertien dagen van 10.00-12.00 uur in wijkcentrum de Hille, Looveltlaan 25 in Oss.

En wel op de volgende datums: vrijdagochtend 23 juni en 7 juli, vakantiestop, 8 en 22 september, 6 en 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december.

Natuurlijk kunt u ook een blik werpen op de website van de” Dancing Eagles Oss”: www.dancingeaglesoss.nl

KBO-Oss-Ussen zoek nog steeds vrijwilligers om het bestuur te ondersteunen!

Dinsdagavond  10 oktober is het geen kaarten. De Gemeente heeft dan de zaal nodig.

Op 28 oktober is het geen dansen. De carnavalsvereniging heeft dan elf elf bal.

Ook op 4 november is het geen dansen. De Hille heeft dan een vrijwilligersavond.

Voor meer informatie klik hier.

Rijbewijs keuring:

elke 2de  maandag van de maand.
Dr.E.J. Windgassen.
 Meer informatie : afspraken: Bel- 0613031321

Foto album 2 KBO Oss Ussen
Lid worden.

Als u lid wilt worden van KBO Oss Ussen klik dan hier.

Groepspagina's
U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 1 personen u voor.
Vorige week werd KBO Oss Ussen bezocht door 1 bezoekers.