Seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel
Welkom op onze website. Op deze pagina vindt u nuttige informatie over onze vereniging.
Onze vereniging, opgericht in 1951, heeft 670 leden.
Onze vereniging stelt zich ten doel de belangen van alle inwoners van Aarle-Rixtel, ouder dan 50 jaar, in de meest ruime zin van het woord te behartigen.
Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten die frequent, of enkele malen per jaar, worden georganiseerd.
Verder kunnen de leden rekenen op ondersteuning op velerlei gebied.
Door in de rechterkolom de rubriek 'Algemene informatie' of 'Vaste activiteiten' aan te klikken, krijgt u een goed beeld van onze doelstellingen en de activiteiten die voor en door onze leden worden georganiseerd.  
Wellicht wilt u, nadat u de verschillende pagina’s hebt gezien, lid worden van onze vereniging. Dit kan eenvoudig door het aanmeldingsformulier in te vullen en direct digitaal te verzenden naar onze ledenadministratie.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met onderstaand adres.
Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet.
Onze leden krijgen toegang tot de voor hen gereserveerde pagina's door op de knop 'inloggen' (rechtsboven op deze pagina) te klikken en gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
Wachtwoord vergeten? Volg de instructies zoals aangegeven in het inlogvenster.

 

 

NIEUWS
Educatieve en ontspannende informatiemiddag voor senioren
Op woensdag 4 april a.s. organiseert Seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel, in samenwerking met Vierbinden, om 13.30 een bijeenkomst over de wirwar van voorzieningen, regels en mogelijkheden op het gebied van zorg, ......
Lees verder >
Foto-Puzzel-Wandeltocht
Op dinsdag 10 april organiseren wij voor alle KBO-leden een gezellige, sportieve foto-puzzelwandeltocht door Aarle-Rixtel. Aan de hand van foto’s loopt u een route van ongeveer 5 km, waarbij onderweg ......
Lees verder >