Welkom op de Website van de KBO DONGEN

De foto`s van onze reis naar Maastricht staan nu op de website.

Kijk bij Foto album.

De foto`s zijn gemaakt door Jan van Erven. Er is ook een fotoboek gemaakt van deze reis. Voor meer informatie en hoe u dit kunt bestellen kunt u lezen door op de link te klikken.

Bij onze reizen kunt u voortaan pinnen, de invulstrook  voor de reizen vindt u in Ons Eigen Venster. Een beschrijving van de reis vindt u in de Informatiemap. Uiteraard kunt u vooraf  ook per bank betalen, niet vergeten uw naam en adres op te geven en de opstapplaats.

Toegevoegd Kalender hier kunt u de agenda items lezen voor de komende weken.

Op de site deze week weer veel nieuwe informatie, in het Secretariaat onze nieuwe leden, onze overleden leden, en de agenda voor de komende periode.

augustus 2017
ma 07.Inschrijven reis 4 naar Leiden

di 29.Reis 4 naar Leiden

september 2017

oktober 2017

Aktueel

Hier kunt u de aktuele informatie lezen over de KBO afdeling Dongen

-----------------------------------------------------------------------------

Wilt u al lid worden van Cubigo klik dan op deze link,  https://apps.cubigo.com.kbo

Wilt u meer weten over Cubigo kijk dab bij http://www.kbo-brabant.nl/grouppage.php?action=view&Groep_Id=872

Wilt u iets laten toevoegen aan deze site benader dan de webmaster.

per mail of per telefoon.

Uitleg over de site.

Op deze site van KBO Dongen kunt U veel informatie vinden.

Het besloten gedeelte voor de site wordt niet meer gebruikt, de informatie die wij voor onze leden hebben mag door iedereen gezien worden.

Contributie en Nieuwe leden

Uw lidmaatschap van de KBO afdeling Dongen

Tijdens de algemene jaarvergadering is besloten het lidmaatschap voor 2017 te verhogen.

De contributie voor 2017 wordt € 22.50
Gelieve te betalen per bank onder nr.
NL 19 RABO 0111921805

Indien u per bank betaalt graag met vermelding van uw lidmaatschapsnummer, wat staat op de brief.

Van nieuwe leden willen wij informatie hebben voor onze administratie.

Zowel van U als van uw partner.

Nieuwe leden invulformulier