Uitleg over de site.

Op deze site van KBO Dongen kunt U veel informatie vinden.

Het besloten gedeelte voor de site gaan wij weer gebruiken door de nieuwe wet voor persoongegevens , de informatie die wij voor onze leden hebben mag niet meer door iedereen gezien worden.

Dus u moet inloggen.

Dit doet u door uw lidmaatschapsnummer en een wachtwoord in te vullen.

Hoe u dat moet doen leest u in onderstaande

link ?

Welkom op de site van KBO Afdeling  Dongen

Nieuw op de site de foto`s van onze 2e reis naar Nijmegen en Kleve.

Onze site gaat veranderen, door de nieuwe Europese privacywetgeving met de naam:

Algemene verordening gegevensbescherming

gaat er veel veranderen.

Als vereniging hebben wij vanaf 25 mei 2018 de verantwoordingsplicht gekregen.

Dat houdt in dat wij met de gegevens van onze leden zorgvuldig om moeten gaan.

U moet toestemming geven voor het gebruik van uw gegevens, door lid te worden of te zijn, geeft u die toestemming.

Bent u het er niet mee eens, dat wij uw gegevens hebben en gebruiken voor verenigingsdoeleinden dan moet u dat melden aan onze secretaris.

Wij moeten dan zorgen dat wij uw gegevens verwijderen.

Maar bedenk wel, als wij uw gegevens niet meer mogen hebben van u, dan krijgt u bijv. geen boekje meer van ons, want wij weten dan niet meer waar u woont.

Zo zijn er nog veel meer dingen te bedenken.

Wel moeten wij de gegevens van onze leden afschermen, dus komen die in het besloten gedeelte van de site.

Echter voor bestuursleden maken wij naast de naam ook hun telefoonnummeren e-mail adres bekend, anders kunt u ze niet meer benaderen, om iets te vragen of mede te delen.

Secretariaat 2018

Van het Secretariaat:

de ledengegevens vindt u nu voortaan in het anonieme gedeelte.

DE VOLGENDE NUMMERS:

Het  augustus nummer van Ons Eigen Venster en het  magazine van  KBO-Brabant

ONS worden bij u thuis bezorgd vanaf woensdag  augustus  2018.

Agenda:

dinsdag 26 juni                                    2e dagreis naar Nijmegen en Kleve

maandag 2 juli                                     Inschrijven 3e dagreis

dinsdag 24 juli                                     3e dagreis naar Marken en Volendam

maandag 6 augustus                             Inschrijven 4e dagreis

dinsdag 28 augustus                             4dagreis naar Zeeland

Reisverslag van de Zaanse Schans

Beste leden,

Het verslag van onze reis naar de Zaanse Schans van dinsdag 8 mei 2018, staat op het besloten gedeelte.

Door de veranderde wetgeving moet u inloggen om het te kunnen lezen.

Weet u niet meer hoe dat werkt, stuur mij een mailtje en ik stuur u een mail terug hoe je moet inloggen.

Lukt het dan nog niet, dan kom ik gewoon even langs om het te installeren.

Om een mail te sturen klikt u op onderstaande link.

rian.driessen@outlook.com

Nieuw lid

Indien u zich wilt opgeven als lid van de KBO Dongen hebben wij een aanmeldingsformulier.

Bij het blok Secretariaat vindt u het aanmeldingsformulier, het staat onderaan de kolom.

Wilt u biljarten, kom dan eens kijken bij ons. Klik

Nieuw bestuurslid

Afgelopen week heeft Henk Peeters zich aangemeld voor de vacature van secretaris.

Het bestuur heeft een gesprek met hem gahad, en dinsdag 22 mei 2018 tijdens de ontspanningsmiddag in `t Schouw, wil het bestuur de heer Peeters voorstellen als nieuw bestuurslid. De leden benoemen echter de bestuursleden, dus is het voorstel om aan de aanwezige leden te vragen hem te benoemen en dan in een volgende bijeenkomst het formeel te regelen.

De overname van de secretariaat werkzaamheden zal dan na een inwerkperiode gebeuren.

Wij zijn blij met deze invulling, zodat onze huidige secretaris haar werkzaamheden na een lange periode kan afronden.

Zo als het hier boven staat is het ook gegaan, de voorzitter heeft Henk voorgesteld aan de aanwezige leden, dat waren er ongeveer 120.

De leden hebben met applaus hem begroet, Henk heeft zich voorgesteld aan de leden, hij gaat de komende weken zich inwerken. En bij de ontspanningsmiddag op 9 september hebben wij dan eerst een ALV waarin de leden de heer Henk Peeters kunnen benoemen als bestuurslid.

Het bestuur kiest dan Henk Peeters als secretaris.

Reis naar de Zaanse Schans

Dinsdag 8 mei is KBO Dongen met bijna 150 leden naar de Zaanse Schans geweest. Het weer was prachtig,  de reis verliep prima en de sfeer was uitmuntend.

Een geslaagde dag!

De foto`s van deze dag staan voortaan op het besloten gedeelte, dus om die te bekijken moet u voortaan inloggen.