WELKOM OP DE WEBSITE VAN SENIORENBELANG UDEN

Seniorenbelang Uden is een vereniging van en voor inwoners van Uden en telt ruim 2300 leden. De bond is toegankelijk voor alle 50-plussers in Uden ongeacht afkomst of religie.

Luchtfoto van ziekenhuis Bernhoven uit 2013

Luchtfoto van de Petruskerk uit 2013

Wij bieden onze leden o.m. een wekelijks programma wat in, rondom of vanuit Cultureel Centrum Eigen Herd wordt georganiseerd. Iedere dag van de week is er wel wat te doen:

- Biljarten
- Bridge
- Volksdansen
- enz. enz. zie onder activiteiten.

Doelstelling
Seniorenbelang Uden is een organisatie van senioren, die tal van activiteiten ontplooit. Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van de belangen van ouderen en op het bevorderen van sociale contacten. Daarmee wil de bond het welzijn van senioren en hun participatie in de samenleving bevorderen.

Seniorenbelang Uden is een zelfstandige organisatie die aansluit bij de wensen en behoeften van de leden. Waar leden zich ook nuttig kunnen maken op basis van hun ervaringen, kennis en kwaliteiten.

Seniorenbelang Uden acht het ook van belang, dat steeds meer 50 plussers het nut van de organisatie inzien. Enerzijds als zijnde hun belangenbehartiger, anderzijds als aanbieder van diensten en producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van hun leden.

Seniorenbelang Uden wil ook in de komende jaren een aantrekkelijke organisatie zijn en blijven voor alle senioren van Uden.

Seniorenbelang Uden wil activiteiten ontplooien die de volwaardige participatie van de senioren in de samenleving bevorderen; zelfstandigheid, zelfredzaamheid en saamhorigheid staan daarbij centraal.

Doelgroep
Seniorenbelang Uden rekent tot haar doelgroep; alle Udense senioren vanaf 50 jaar, ongeacht hun achtergrond, religie, ervaring en opleiding. 'Jonge' senioren die nog actief zijn in de samenleving. Vitale senioren, meer of minder actief, en oudere senioren die b.v. contacten willen met leeftijdgenoten.

Aantal bezoekers