WEBSITE VAN

"SENIORENVERENIGING/KBO-BEEK EN DONK"

WELKOM op de site van KBO Beek en Donk

U bent op de website van de KBO afdeling Beek en Donk.

De KBO senioren-afdeling, genaamd "St. Joachim" is opgericht 16 oktober 1951en telt momenteel ± 800 leden.

Onze vereniging stelt zich ten doel de belangen van alle ouderen van Beek en Donk te behartigen in de meest ruime zin van het woord.

Dit doen wij als KBOafdeling, door een gevarieerd aanbod van aktiviteiten te bieden door het jaar heen.

Daarnaast kunnen de leden rekenen op ondersteuning op velerlei gebied.

Door in de rechter kolom  de rubriek "Algemene informatie" en de diverse aktiviteiten pagina`s aan te klikken, krijgt u een goed beeld van onze doelstellingen en aktiviteiten die voor en door onze leden worden georganiseerd.

Mocht u, nadat u de pagina`s hebt gezien en gelezen, lid willen worden van onze vereniging.

Dat kan eenvoudig door hierboven  op - doelstellingen - te klikken en het aanmeldings formulier daar in te vullen en te verzenden.

Hebt u nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met  het hieronder genoemde adres.

Uw reactie zien we met belangstelling tegemoet.

Secretariaat adres:

F. Vereijken-van den Boogaard
 Kerkstraat 56, 5741 GL, Beek en Donk
 E-mail. francien.vereijken@gmail.com

Opgave nieuwe leden en adreswijzigingen bij de secretaris.

De contributie bedraagt voor 2017 €20,50

Na 1 juli is de contributie €10,25 per half jaar.

IBAN: NL 92 RABO 0112 0961 58 t.n.v. KBO Beek en Donk

Opzegging lidmaatschap: schriftelijk vóór 1 december 2017 bij de secretaris.