Tekstblok

Welkom op de website van de seniorenvereniging van Budel

De seniorenvereniging - Budel is een organisatie voor senioren, die tal van activiteiten ontplooit. Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van de belangen van ouderen en op het bevorderen van sociale contacten.
Volwaardige participatie, zelfstandigheid en meegroeien in een steeds compliceerde wordende maatschappij staan daarbij centraal.

Een grote groep vrijwilligers is heel nauw betrokken bij dit werk, en ondersteunt het bestuur bij het implementeren van de diverse activiteiten.

Via deze Website wil het bestuur van de seniorenvereniging – Budel iedereen op de hoogte houden van alle actuele gebeurtenissen en activiteiten.

Wilt u meer weten en of lid worden van de seniorenvereniging – Budel, neemt dan contact op met het secretariaat. Bovenrechts op de website vindt u het adres van het secretariaat. Voor meer informatie kunt u ook een gratis informatiemap opvragen.

G. van Dommelen

voorzitter