Welkom op de website van Seniorenvereniging Budel

Seniorenvereniging Budel is een organisatie voor senioren, die tal van activiteiten ontplooit. Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van de belangen van ouderen en op het bevorderen van sociale contacten.

Volwaardige participatie, zelfstandigheid en meegroeien in een steeds gecompliceerder wordende maatschappij staan daarbij centraal.

Een grote groep vrijwilligers is heel nauw betrokken bij dit werk en ondersteunt het bestuur bij het implementeren van de diverse activiteiten.

Via deze website wil het bestuur van Seniorenvereniging Budel iedereen op de hoogte houden van alle actuele gebeurtenissen en activiteiten.

Wilt u meer weten en/of lid worden van Seniorenvereniging Budel, neem dan contact op met het secretariaat. Klik hier voor de adresgegevens. U kunt daar ook een gratis informatiemap aanvragen.

G. van Dommelen
voorzitter

Klik hier voor contactgegevens.

Wilt u lid worden? Download dan één van de volgende formulieren: