Startpagina

U dient in te loggen als u op de besloten "Start" pagina van KBO Vlijmen Dorp wil kijken.
U kunt daarvoor een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen bij KBO Brabant.
Dat kan alleen als u lid bent of wordt bij de OUDEREN-VERENIGING VLIJMEN-DORP

Hier vindt u ook onze Organisatie : Direct naar !  " Ouderenvereniging Vlijmen Dorp."

WELKOM ALS MOGELIJK TOEKOMSTIG LID

VAN DE OUDEREN-VERENIGING VLIJMEN-DORP

De ouderenvereniging "VLIJMEN-DORP" is een vereniging, die verschillende activiteiten organiseert.
Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van de belangen van ouderen en het bevorderen van sociale contacten.
Onze vereniging heeft meer dan 400 leden van 50 jaar en ouder. Onze vereniging is aangesloten bij KBO Brabant 134.000 leden.
Samenwerking vinden wij als vereniging belangrijk en daarom zijn wij vanuit het bestuur ook vertegenwoordigd in de SOGH (Seniorenoverleg Gemeente Heusden)waarin zitting hebben alle ouderenverenigingen(KBO's)van Heusden, en in "KBO Kring de Langstraat" waarbij naast Heusden ook vertegenwoordigd zijn Waalwijk, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waspik en de Moer. Tevens zijn wij als bestuur vertegenwoordigd in de "Adviesraad WMO" (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Lid kunnen worden:Inwoners van Vlijmen-dorp ; Haarsteeg ; Vliedberg en Nieuwkuyk die 50 jaar of ouder zijn ongeacht kerkelijke gezindte.
Daarnaast kan het bestuur personen toelaten die een band hebben met Vlijmen-dorp of door
omstandigheden buiten het arbeidsproces staan.

U hoeft overigens daarvoor niet bij een geloofsovertuiging te zijn aangesloten.

Per jaar wordt 10 maal het KBO blad “ONS” door onze 21 vrijwilligers huis aan huis bezorgd.

HEUSDEN PAS

U kan ook nog lid worden en met ons meedoen als u in het bezit bent van de Heusdenpas.
Alle regels hieromtrent vindt u deze onderstaande internet pagina van de Gemeente Heusden.

www.heusden.nl/Wonen_in_Heusden/Werk_en_inkomen/HeusdenPas

Vernieuwing website
Een op de drie mensen van 75 jaar of ouder gebruikt wel eens internet. Het zijn meer mannen dan vrouwen. Ze gebruiken e-mail en zoeken informatie op. Onder de 65 jaar internet bijna iedereen, dat blijkt uit cijfers over 2012 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ouderen gebruiken internet ook om te bankieren. Daarnaast boeken ze weleens reizen via internet of gebruiken het medium om de krant te lezen, tv te kijken of radio te luisteren.

Ook veel en steeds meer ouderen lid van Ouderenvereniging Vlijmen Dorp beheersen deze technieken in voldoende mate. Het bestuur acht het voor haar leden van belang dat zij over een actuele verenigingswebsite kunnen beschikken.