Ouderen Vereniging Vliedberg
Secretariaat: Multatulistraat 7, 5251 WV  Vlijmen,
telefoon: 073 5130080
e-mail: ovvkbobrabant@gmail.com

Welkom op de website van Ouderenvereniging Vliedberg.

Op deze website vindt U informatie over onze vereniging en over KBO Brabant.

Deze website bestaat uit twee gedeeltes: een open gedeelte

waar iedereen toegang toe heeft en een besloten gedeelte dat alleen toegankelijk is voor leden van Ouderen Vereniging Vliedberg.

Hoe U hierop kunt inloggen leest U hieronder.

U heeft hiervoor een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig.

Uw gebruikersnaam is Uw lidnummer (zonder BR), dat vermeld staat op Uw ledenpas.

Uw wachtwoord moet aangevraagd worden bij de ledenadministratie van KBO Brabant.

Dit doet U als volgt:

Klik op de startpagina van www.kbovlijmenvliedberg.nl op INLOGGEN (helemaal rechts bovenaan). U ziet dan een blokje verschijnen

waar Uw gebruikersnaam en wachwoord wordt gevraagd.

Dat wachtwoord kunt U aanvragen via de optie registreren in hetzelfde blokje onderaan:

- wachtwoord vergeten ?

- registreren

Klik op registreren. In het volgende blokje waar Uw lidnummer en e-mailadres wordt gevraagd, vult U Uw lidnummer (zonder BR) en Uw e-mailadres (dat bij onze ledenadministratie bekend is) in en klikt op versturen.

De centrale ledenadministratie in Den Bosch herkent U aan Uw e-mailadres als KBO-lid en stuurt U (via e-mail) een wachtwoord toe waarmee U toegang krijgt tot het besloten gedeelte.

Dat wachtwoord bestaat uit letters en cijfers, maar U kunt dat meteen veranderen in een persoonlijk wachtwoord dat U alleen kent.

Nu kunt U inloggen. U gaat naar de startpagina van www.kbovlijmenvliedberg.nl  klikt op INLOGGEN en vult Uw lidnummer en nieuwe wachtwoord in. Daarna klikt U op inloggen in hetzelfde blokje en de startpagina van het besloten gedeelte wordt daarna geopend.

Gebruik steeds dit lidnummer en wachtwoord om in te loggen. Mocht U Uw wachtwoord zijn vergeten, dan kunt U via

- wachtwoord vergeten ?

een nieuw wachtwoord aanvragen en weer een nieuw wachtwoord aanmaken.

Tekstblok

Onze eerste poging als webmaster. Voor je het allemaal door hebt ben je al even  verder

geheel nieuwe ervaring.

Opmerking

Hallo zeg, dit is ook al niks.

Biljarten

Diverse verslagen