Schilderij van de maand

Het Schilderij van de maand

Onze schidersclub kiest iedere maand het schiderij van de maand.

Deze maand (november) hebben we unaniem gekozen als schilderij van de maand, de prachtige aquarel van Dymphie Maas.

Aquarelleren is één van de moeilijkste kunstvormen en Dymphie is er in geslaagd om een hele mooie aquarel te schilderen.

Betrekkelijk eenvoudig van opzet maar o zo goed gelukt.  Het onderwerp, een hommel op een anjer, meer niet, maar zo mooi van compositie en kleur.
De anjer, vrij los weergegeven en dan die hommel: scherp gefocust en met één glanslichtje op z’n oog, precies op de goede plaats.

Ook de complementaire kleuren geel van de hommel en paars van de anjer maken de afbeelding extra spannend.

Klik hier voor het schilderij te zien.

inloggen op onze website

Inloggen op onze website “kbo-hoeven.nl”

KBO-leden beschikken over de mogelijkheid om in te loggen op hun website. Daar kunnen zij informatie vinden die alleen bestemd is voor leden, zoals bijvoorbeeld foto’s, informatie over activiteiten e.d. Ook KBO Hoeven heeft foto's op de gesloten pagina van hun website geplaatst, om deze te kunnen lezen moet je inloggen met je account. Maar dan moet je eerst een account maken, hoe je dat kunt doen vind je hier.

Hier staat een uitgebreid stappenplan “hoe maak een account aan” Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze webmaster Kees Braspenning email kees.braspenning@ziggo.nl of tel. 0165 502112

Kunt bepaalde zaken zelf niet meer doen!

Maak gebruik van deze dienst, meer lezen

Hartelijk Halderberge,

heeft een nieuwe website waarop je alles kunt vinden over Toeristische en recreatief nieuws uit de regio en en ook de UITagenda. Nieuiwsgierig klik hier om naar de website te gaan.

Kerstconcert 2017 KBO-Brabant in 'Bovendonk'

14 december 2017, Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Besloten website

Voor de KBO-leden van Hoeven is er meer informatie over deze extra activiteiten te lezen als ze zijn ingelogd. Ook kunt u dan de foto albums inzien.

Extra activiteiten

Extra activiteiten dec. 2017 en jan. 2018

tijd

07 dec.

Inloopspreekuur fysiotherapeut

08 dec.

Opgave voor Advent viering en Senioren Expo

14 dec.

Bovendonk

Kerstconcert KBO-Brabant (aanmelden verplicht)

21 dec.

Het Kompas

Adventsviering (aanmelden op 8 december)

29 dec.

Filmavond

04 jan.

Inloopspreekuur fysiotherapeut

05 jan.

Eerste vrijdagviering

06 jan.

Ziggo Dome

André Rieu Nieuwjaarsconcert 2018

07 jan.

Nieuwjaarsbijeenkomst

21 jan.

Filmmiddag

26 jan.

Het Punt

Themamiddag ‘Veilig Verkeer Nederland’(aanmelden verplicht)

27 jan.

Zaterdag activiteit KBO-Surplus, ‘stamppot eten’
(aanmelden verplicht)

12 febr.

Troubadour

Carnavalsmiddag

Welkom bij KBO-Hoeven

Welkom

KBO-afdeling Hoeven is een lokale senioren belangenvereniging in de woonkern Hoeven van de gemeente Halderberge met ruim 600 leden.
Zij zet zich in voor de collectieve en individuele belangen van senioren. Daarnaast organiseert de vereniging sociale en culturele activiteiten. Op deze wijze wil de vereniging de zelfredzaamheid, zelfstandigheid en het kunnen behouden van de regie over eigen leven bevorderen met het doel om zolang mogelijk actief kunnen blijven deelnemen aan de samenleving.

Wie zijn we?

De KBO-afdeling Hoeven is een van de 300 afdelingen die samen de provinciale vereniging KBO-Brabant vormen. Het lidmaatschap van een afdeling betekent gelijkertijd het lidmaatschap van de vereniging KBO-Brabant. KBO-Brabant is sinds 1 januari 2011 een zelfstandige provinciale ouderenorganisatie in Noord-Brabant. Met een ledental van ruim 132.000 is KBO-Brabant een serieuze gesprekspartner voor provinciale en landelijke overheid. Het stelt KBO-Brabant in staat de belangen van de senioren op zowel provinciaal als landelijk niveau te behartigen.

Vraaggericht werken

De KBO-afdeling Hoeven is een vereniging die de wensen en behoeften van haar leden als uitgangspunt neemt voor haar beleid. Leden (vrijwilligers) kunnen zich nuttig maken op basis van ervaringen, kennis en kwaliteiten.

Samenwerking

De KBO-afdeling Hoeven bundelt haar krachten met de andere ouderenorganisaties in de gemeente Halderberge in het ´Samenwerkingsverband Ouderenorganisaties Halderberge´ (SOH) i.o.
Met meer dan 600 leden levert de KBO-afdeling Hoeven in het samenwerkingsverband een wezelijke bijdrage.

De KBO-afdeling Hoeven heeft een duidelijk visie en doel voor ogen.

Waar we voor staan

vgz

zilverenkruisachmea

Website/Webmaster