Koersbal vierde op 3 augustus het 20 jarig jubileum.
U kunt de fotoreportage bekijken als u bent ingelogd op deze website.

Op woensdag 6 september zijn we welkom bij Bosch en Duin. Aan de rand van onze duinen kunnen we voor € 17,50 p.p. genieten van een smakelijk menu. Aanmelden voor 31 augustus met dit formulier.

Qigong is niet meer weg te denken bij KBO Udenhout. Inmiddels hebben we 3 groepen die iedere dinsdagochtend en dinsdagavond genieten van de fijne oefeningen die door Vera Leijten worden gegeven in de theaterzaal van de Peppel. Nieuwe leden zijn van harte welkom. U kunt nog steeds inschrijven.

Op donderdag 14 september vertelt meesterverteller René Bastiaanse ons in ontmoetingscentrum ’t Plein op aanstekelijke wijze over het Rijke Roomsche leven in Brabant. De toegang is gratis maar u moet u wel eerst aanmelden.

Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Bent u inwoner van de gemeente Tilburg en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans.

Kaarten in het Atrium op 10 oktober. Jokeren, rikken, bridgen; gezelligheid, speelse spanning, met het mes op tafel. Het komt er allemaal weer aan. Deelneme gratis en aanmelding voor 3 oktober.

De grootste indoor taptoe van België wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Een keur aan internationale muziekkorpsen, artiesten en solisten treedt er op. Het belooft weer een groots spektakel voor jong en oud te worden en u kunt daar bij zijn.

Het hele jaar door bieden we u een serie computercursussen aan. Hierbij staan Windows 10, DigiD, smartphone en tablet centraal. Kijk hier voor het totale aanbod en de mogelijkheden om u aan te melden.

U hebt inspraak. Daarom vragen wij u om ideeën en wensen voor wekelijks/regelmatig terugkerende activiteiten aan ons kenbaar te maken.
Vul hier het formulier in.

Voor veel senioren is het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte een groot probleem. KBO Udenhout biedt de helpende hand.
Versterkt u ons team? Is belastinginvulhulp voor senioren, iets voor u? Lees hier meer.

Er zijn heel veel geweldige vrijwilligers in Udenhout en bijna evenveel organisaties die in ons dorp van alles mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden, hebben we Uurtje-Buurtje: een platform waar vraag en aanbod van vrijwillige diensten bij elkaar komen. Lees meer of ga direct naar de website.

Lijndansen is een heerlijke activiteit, waarin muziek, bewegen en gezellige contacten een centrale rol spelen. Op een ontspannen manier werk je aan je gezondheid, je bouwt conditie op en traint je geheugen. Bij de keuze van de dansen wordt gelet op de samenstelling van de groep.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Hebt u interesse? Laat het ons weten! Kom gerust vrijblijvend meedoen! Lees hier nog meer.

Actuele berichten staan ook wekelijks in de Wegwijzer.

KBO Udenhout

een vereniging in beweging

augustus 2017
di 01.ZomerKBO Workshop glas