Leden van KBO Udenhout en Biezenmortel kunnen deelnemen aan de dagreis van de 4-kernen Haaren. Op 12 september 2018 kunt u mee naar het land van Strijen. Details en het inschrijfformulier vindt u hier.

Op maandag 17 september gaat er weer een cursus Bridge voor beginners van start. Jeanne en Kees de Kort, ervaren bridgedocenten, gaan deze cursus opnieuw voor KBO Udenhout verzorgen. Lees meer en schrijf in.


Brede samenwerking. Vier organisaties in ons dorp hebben de handen ineengeslagen om uw zorgen te verminderen en het liefst weg te nemen. Elke eerste maandag maand wordt er in de bieb een workshop gegeven over een onderwerp dat voor u relevant kan zijn. Lees hier meer over deze unieke samenwerking en de eerste workshop Digisterker.


Na de indrukwekkende ervaring van vorig jaar is het bijna vanzelfsprekend, dat we u ook dit jaar de mogelijkheid bieden om op 14 oktober 2018  de Internationale Taptoe in Lommel bij te wonen. Alle KBO-leden uit Udenhout en Biezenmortel kunnen zich ervoor aanmelden.


Het hele jaar door bieden we u een serie computercursussen aan. Hierbij staan Windows 10, smartphone, tablet en Google centraal. Kijk hier voor het totale aanbod en de mogelijkheden om u aan te melden.

Qigong is niet meer weg te denken bij KBO Udenhout. Inmiddels hebben we 3 groepen die iedere dinsdagochtend en dinsdagavond genieten van de fijne oefeningen die door Vera Leijten worden gegeven. De zomermaanden doen we dat in de tuin bij Brandshof. Voor een proefles bent u van harte welkom. U kunt hier inschrijven.

U hebt inspraak. Daarom vragen wij u om ideeën en wensen voor wekelijks/regelmatig terugkerende activiteiten aan ons kenbaar te maken.
Vul hier het formulier in.

Voor veel senioren is het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte een groot probleem. KBO Udenhout biedt de helpende hand.
Versterkt u ons team? Is belastinginvulhulp voor senioren, iets voor u? Lees hier meer.

Er zijn heel veel geweldige vrijwilligers in Udenhout en bijna evenveel organisaties die in ons dorp van alles mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden, hebben we Uurtje-Buurtje: een platform waar vraag en aanbod van vrijwillige diensten bij elkaar komen. Lees meer of ga direct naar de website.

Lijndansen is een heerlijke activiteit, waarin muziek, bewegen en gezellige contacten een centrale rol spelen. Op een ontspannen manier werk je aan je gezondheid, je bouwt conditie op en traint je geheugen. Bij de keuze van de dansen wordt gelet op de samenstelling van de groep.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Hebt u interesse? Laat het ons weten! Kom gerust vrijblijvend meedoen! Lees hier nog meer.

Actuele berichten staan ook wekelijks in de Wegwijzer.
Welkom

KBO Udenhout

een vereniging in beweging

Kalender
augustus 2018
wo 01.Samen uit eten bij Peerke Donders (Pater Donderstraat 14 Tilburg)
17:30 => 20:00

do 02.Fietsen met Wim (Parkeerterrein Peppel)
13:30 => 17:00

vr 03.Rikken in het Atrium (de Eikelaar)
13:30 => 17:00

vr 03.Bijzonder of niet bijzonder? (Brandshof)
14:00 => 16:00

do 16.Vijftig klimometers fietsen met Wim (Parkeerterrein Peppel)
13:30

wo 29.Dagfietstocht 60 km (Parkeerterrein Peppel)
09:30

do 30.Vijftig klimometers fietsen met Wim
13:30