Vrijwilligers worden niet betaald, niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn.

De vrijwilligers van het koffiemomentje zijn genomineerd voor de Vrijwilligersprijs Tilburg 2017.
Zet ze op de eerste plaats met uw stem!

Actie Hart voor uw club. Leden van de RABO bank kunnen een stem uitbrengen voor de door KBO Biezenmortel en KBO Udenhout ingebrachtte projecten. Op deze pagina kunt u meer lezen en uw stem uitbrengen.

Ontspanningsmiddag in Biezenmortel.
KBO Biezenmortel biedt op woensdag 11 oktober aan al zijn leden een heerlijk ontspannende middag aan met een optreden van een bekend en geliefd muzikaal trio. De toegang is gratis maar u moet u wel vooraf hier aanmelden.

Bridge vervolgcursus. Voor iedereen die de beginnerscursus bridge in het verleden heeft gevolgd of voldoende basiskennis heeft, is er in het najaar op maandagmiddag vanaf 13.30 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan een vervolgcursus. Lees hier de details.


Kaarten in het Atrium op 10 oktober. Jokeren, rikken, bridgen; gezelligheid, speelse spanning, met het mes op tafel. Het komt er allemaal weer aan. Deelneme gratis en aanmelding voor 3 oktober.

Het hele jaar door bieden we u een serie computercursussen aan. Hierbij staan Windows 10, DigiD, smartphone en tablet centraal. Kijk hier voor het totale aanbod en de mogelijkheden om u aan te melden.

Computercentrum weer open.

Op dinsdag 3 oktober start Toon Robben weer met zijn hulpverlening aan mensen die problemen ondervinden bij het werken op computer of laptop. Lees meer...


Concert La Renaissance op woensdag 25 oktober.
SWOU en KBO Udenhout bieden alle 50-plussers uit Biezenmortel en Udenhout dit bijzonder concert aan in  Plein. De vtoegan is gratis maar u moet u wel vooraf aanmelden.


De grootste indoor taptoe van België wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Een keur aan internationale muziekkorpsen, artiesten en solisten treedt er op. Het belooft weer een groots spektakel voor jong en oud te worden en u kunt daar bij zijn.


Pausen aan de Macht. Voor de schandaalkroniek van de leiders van de Katholieke kerk moet u ergens anders zijn. In deze cursus van Jan Franken maakt u kennis met pausen als wereldleiders en hun rol in en invloed op de politiek. U kunt u hier inschrijven.


Levenstestament deel II: Medische en menswaardige aspecten op 16 november 2017.

Deze thema-avond is geheel gewijd aan de medische en menswaardige aspecten, voor zover ze in het Levenstestament geregeld kunnen worden. Aan de orde komen vragen als: Wat schrijft de wet voor? Wat kan en wil ik zelf bepalen? U moet u echter vooraf inschrijven om aanwezig te kunnen zijn.


Op zondagmiddag 19 november geven het Tilburgs Evergreenorkest Orkest Bagatel en het Tilburgse koor Brabants Bont een gratis herfstconcert in Ontmoetingscentrum ’t Plein in Udenhout. Orkest en koor nodigen speciaal de KBO-leden uit Biezenmortel en Udenhout uit voor dit muzikale lichtpunt in de herfst. maar u moet u wel eerst aanmelden.

Qigong is niet meer weg te denken bij KBO Udenhout. Inmiddels hebben we 3 groepen die iedere dinsdagochtend en dinsdagavond genieten van de fijne oefeningen die door Vera Leijten worden gegeven in de theaterzaal van de Peppel. Nieuwe leden zijn van harte welkom. U kunt nog steeds inschrijven.


Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Bent u inwoner van de gemeente Tilburg en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans.


U hebt inspraak. Daarom vragen wij u om ideeën en wensen voor wekelijks/regelmatig terugkerende activiteiten aan ons kenbaar te maken.
Vul hier het formulier in.


Voor veel senioren is het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte een groot probleem. KBO Udenhout biedt de helpende hand.
Versterkt u ons team? Is belastinginvulhulp voor senioren, iets voor u? Lees hier meer.


Er zijn heel veel geweldige vrijwilligers in Udenhout en bijna evenveel organisaties die in ons dorp van alles mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden, hebben we Uurtje-Buurtje: een platform waar vraag en aanbod van vrijwillige diensten bij elkaar komen. Lees meer of ga direct naar de website.


Lijndansen is een heerlijke activiteit, waarin muziek, bewegen en gezellige contacten een centrale rol spelen. Op een ontspannen manier werk je aan je gezondheid, je bouwt conditie op en traint je geheugen. Bij de keuze van de dansen wordt gelet op de samenstelling van de groep.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Hebt u interesse? Laat het ons weten! Kom gerust vrijblijvend meedoen! Lees hier nog meer.

Actuele berichten staan ook wekelijks in de Wegwijzer.

Disclaimer
Welkom

KBO Udenhout

een vereniging in beweging

Kalender
oktober 2017
di 03.Computerhulp op afspraak (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00

wo 04.Ontspanningsmiddag ('t Plein Udenhout)

ma 09.Start vervolgcursus Bridge (Kruisgebouw)

di 10.Computerhulp inloop vrij (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00

di 10.Kaarten in het Atrium (de Eikelaar)
13:30 => 16:30

wo 11.Kennismaking nieuwe leden (TrefpunT Senioren Udenhout)
10:30

wo 11.Ouderenmiddag Biezenmortel (De Vorselaer Biezenmortel)
14:00 => 17:00

zo 15.Taptoe Lommel (Lommel Belgie)

wo 18.Bingo Biezenmortel (De Vorselaer Biezenmortel)
13:30

di 24.Computerhulp inloop vrij (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00

wo 25.Concert la Renaissance ('t Plein Udenhout)

di 31.Computerhulp op afspraak (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00