De vrijwilligers van het Koffiemomentje in Udenhout hebben de jaarlijkse vrijwilligersprijs van de gemeente Tilburg gewonnen. Zie hier een impressie van de prijsuitreiking.


Een keer per maand vindt er nu ook in Biezenmortel een koffie-uurtje plaats, bedoeld voor ouderen die niet zo gemakkelijk buiten de deur kunnen komen. Iedere 50-plusser uit Biezenmortel die behoefte heeft aan een praatje en een paar uurtjes gezelligheid, is van harte welkom. Lees hier meer...

Het hele jaar door bieden we u een serie computercursussen aan. Hierbij staan Windows 10, DigiD, smartphone en tablet centraal. Kijk hier voor het totale aanbod en de mogelijkheden om u aan te melden.

Levenstestament deel II: Medische en menswaardige aspecten op 16 november 2017.

Deze thema-avond is geheel gewijd aan de medische en menswaardige aspecten, voor zover ze in het Levenstestament geregeld kunnen worden. Aan de orde komen vragen als: Wat schrijft de wet voor? Wat kan en wil ik zelf bepalen? U moet u echter vooraf inschrijven om aanwezig te kunnen zijn.


Op zondagmiddag 19 november geven het Tilburgs Evergreenorkest Orkest Bagatel en het Tilburgse koor Brabants Bont een gratis herfstconcert in Ontmoetingscentrum ’t Plein in Udenhout. Orkest en koor nodigen speciaal de KBO-leden uit Biezenmortel en Udenhout uit voor dit muzikale lichtpunt in de herfst. maar u moet u wel eerst aanmelden.

Kerstviering KBO Udenhout op 13 december 2017. Vrede is deze keer het thema tijdens onze jaarlijkse kerstviering in ’t Plein. U kunt u hiervoor tot 6 december aanmelden.


De kerstviering van KBO Biezenmortel op woensdag 20 december in de Vorselaer start om 13.30 uur met een ontvangst met koffie of thee. Daarna brengen de Mortelnootjes ons in de kerstsfeer met kerstliederen, die we allemaal mee kunnen zingen. U dient u voor deze kerstviering uiterlijk 14 december hier aan te melden.


John Lommen biedt ons vanaf 9 januari 2018 met zijn ’anders kijken naar kunst’ een mogelijkheid om dat geluk te ervaren: kijken naar kunst, blijkt niet alleen leerzaam en interessant, maar kan ook leuk en ontspannend te zijn. U kunt u hier voor de cursus inschrijven.


Qigong is niet meer weg te denken bij KBO Udenhout. Inmiddels hebben we 3 groepen die iedere dinsdagochtend en dinsdagavond genieten van de fijne oefeningen die door Vera Leijten worden gegeven in de theaterzaal van de Peppel. Nieuwe leden zijn van harte welkom. U kunt nog steeds inschrijven.


U hebt inspraak. Daarom vragen wij u om ideeën en wensen voor wekelijks/regelmatig terugkerende activiteiten aan ons kenbaar te maken.
Vul hier het formulier in.


Voor veel senioren is het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte een groot probleem. KBO Udenhout biedt de helpende hand.
Versterkt u ons team? Is belastinginvulhulp voor senioren, iets voor u? Lees hier meer.


Er zijn heel veel geweldige vrijwilligers in Udenhout en bijna evenveel organisaties die in ons dorp van alles mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden, hebben we Uurtje-Buurtje: een platform waar vraag en aanbod van vrijwillige diensten bij elkaar komen. Lees meer of ga direct naar de website.


Lijndansen is een heerlijke activiteit, waarin muziek, bewegen en gezellige contacten een centrale rol spelen. Op een ontspannen manier werk je aan je gezondheid, je bouwt conditie op en traint je geheugen. Bij de keuze van de dansen wordt gelet op de samenstelling van de groep.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Hebt u interesse? Laat het ons weten! Kom gerust vrijblijvend meedoen! Lees hier nog meer.

Actuele berichten staan ook wekelijks in de Wegwijzer.

Disclaimer
Welkom

KBO Udenhout

een vereniging in beweging

Kalender
november 2017
wo 01.Bingo Biezenmortel (De Vorselaer Biezenmortel)
13:30

ma 06.Bingo Udenhout (TrefpunT Senioren Udenhout)
13:30

ma 06.Start cursus Pausen aan de macht (de Peppel)
14:00 => 16:30

di 07.Computerhulp inloop vrij (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00

di 14.Computerhulp op afspraak (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00

do 16.Lezing Levenstestament deel 2 ('t Plein Udenhout)

zo 19.Concert Bagatel en Brabants Bont
12:00 => 14:00

di 21.Computerhulp inloop vrij (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00

di 28.Computerhulp op afspraak (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 14:00

do 30.Muziekmiddag in de Eikelaar (de Eikelaar)
13:30