De ouw kleuven hebben hun eigen carnavalsfeest op maandag 12 februari. Het programma begint om 13.00 uur met de jaarlijkse carnavalsbrunch. Vanaf 14.00 uur houden we een gezellige middag met medewerking van de muziekgroep Wajzennutmar. Voor de brunch kunt u uzelf hier aanmelden.

De KVL – Koninklijke Verenigde Leder - werd in 1916 onder de naam N.V. Lederfabriek Oisterwijk opgericht. Wilt u meer over de geschiedenis van de Leerfabriek en de Stoommachine te weten komen, dan kunt u op dinsdag 27 februari mee voor een rondleiding. Meld u hier aan.

Vanaf 1 maart kan de aangifte Inkomstenbelasting 2017 gedaan worden. Als dat voor u van toepassing is, hebt u daarover bericht gekregen van de Belastingdienst.
Leden van de KBO’s Biezenmortel en Udenhout kunnen voor deze aangifte gebruik maken van de diensten van een van onze belastinginvulhulpen. Lees meer ...


Jokeren, rikken en bridgen, de liefhebbers van deze kaartspelen kunnen hun hart weer ophalen tijdens de kaartmiddag op dinsdag 6 maart. Aan deze kaartmiddag in het Atrium van De Eikelaar kunnen alle 50-plussers uit Biezenmortel, Udenhout, Tilburg Noord en Berkel-Enschot deelnemen. U kunt hier inschrijven.


U kunt u nog tot 23 februari aanmelden voor de cursus Sterrenkunde, die op dinsdag 6 maart 2018 begint. Cursusleider Jos Loonen laat ons kennismaken met het rijkgeschakeerde terrein van de astronomie. We bezien de sterrenkunde vanuit drie invalshoeken: de natuur, de cultuur en de natuurwetenschap. Schrijf hier in.


Het bestuur van KBO Biezenmortel nodigt de leden van die vereniging uit voor de jaarvergadering op 7 maart.

Details hierover leest u op deze pagina.

Vanaf 7 maart 2018 staat het weer op het programma: muziek luisteren met Theo Vossen. Deze activiteit is zeker ook een aanrader voor muziekliefhebbers uit Biezenmortel en Udenhout die de muziekluistermiddagen nog niet kennen. Schrijf in en geniet.


Samen uit eten op 7 maart 2018. Het personeel van Brasserie de VOC in Udenhout verheugt zich erop om KBO-leden uit Biezenmortel en Udenhout op woensdag 7 maart als gast te mogen verwelkomen. Aanmelden kan tot 28 februari 2018.


De Zonnebloem afdeling Udenhout / Biezenmortel en KBO Udenhout bieden u gezamenlijk de kans een middag lang te genieten van een wervelende show van muziektheatervereniging De Gouden Mix. Op vrijdag 9 maart treedt het gezelschap vanaf 14.00 uur op in ’t Plein. U kunt u hier aanmelden.


Het hele jaar door bieden we u een serie computercursussen aan. Hierbij staan Windows 10, smartphone, tablet en Google centraal. Speciaal wijzen we op de cursus Android smartphone en Apple iPhone. Kijk hier voor het totale aanbod en de mogelijkheden om u aan te melden.

Meerdaagse reis Sauerland. Uit het aanbod van EMA-reizen hebben we dit jaar gekozen voor een vijfdaagse reis naar het mooie plaatsje Grafschaft in het Sauerland. Van donderdag 7 juni tot en met maandag 11 juni 2018 verblijven we in het Sauerland Alpin Hotel. Wilt u ook mee? Lees dan hier verder...

 


Qigong is niet meer weg te denken bij KBO Udenhout. Inmiddels hebben we 3 groepen die iedere dinsdagochtend en dinsdagavond genieten van de fijne oefeningen die door Vera Leijten worden gegeven in de theaterzaal van de Peppel. Nieuwe leden zijn van harte welkom. U kunt nog steeds inschrijven.


U hebt inspraak. Daarom vragen wij u om ideeën en wensen voor wekelijks/regelmatig terugkerende activiteiten aan ons kenbaar te maken.
Vul hier het formulier in.


Voor veel senioren is het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte een groot probleem. KBO Udenhout biedt de helpende hand.
Versterkt u ons team? Is belastinginvulhulp voor senioren, iets voor u? Lees hier meer.


Er zijn heel veel geweldige vrijwilligers in Udenhout en bijna evenveel organisaties die in ons dorp van alles mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden, hebben we Uurtje-Buurtje: een platform waar vraag en aanbod van vrijwillige diensten bij elkaar komen. Lees meer of ga direct naar de website.


Lijndansen is een heerlijke activiteit, waarin muziek, bewegen en gezellige contacten een centrale rol spelen. Op een ontspannen manier werk je aan je gezondheid, je bouwt conditie op en traint je geheugen. Bij de keuze van de dansen wordt gelet op de samenstelling van de groep.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Hebt u interesse? Laat het ons weten! Kom gerust vrijblijvend meedoen! Lees hier nog meer.

Actuele berichten staan ook wekelijks in de Wegwijzer.

Disclaimer
Welkom

KBO Udenhout

een vereniging in beweging

Kalender
februari 2018
do 01.Start cursus iPad (tablet)

do 01.Start cursus Android Tablet

vr 02.Start cursus Win10 documenten ordenen

di 06.Computerhulp op afspraak (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00

ma 12.Seniorencarnaval Biezenmortel (De Vorselaer Biezenmortel)
14:00

di 20.Computerhulp op afspraak (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00

di 27.Excursie Leerfabriek Oisterwijk
09:30

di 27.Computerhulp inloop vrij (KBO computerruimte Tuinstraat 69)
13:30 => 15:00