Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (wet ter bescherming van uw privacy) van toepassing. Een van de gevolgen is dat u in kennis wordt gesteld van de gegevens die van u worden gebruikt en bewaard. Met deze publicatie voldoen we aan die voorwaarde.

Bij het overlijden van Henk Clement

Zijn medemens helpen is een van de belangrijkste taken die Henk voor zichzelf weggelegd zag. Sinds enkele jaren verzorgde Henk de belastingaangiften voor  onze leden. Met het overlijden van Henk verliest KBO Udenhout een fijne en betrouwbare vrijwilliger. Wij wensen al zijn dierbaren veel moed en sterkte toe. Lees hier meer.

In de de periode dat het TrefpunT Senioren wegens vakantie gesloten is, organiseert door KBO Udenhout weer ZomervacantieActiviteiten. Op deze pagina leest u er meer over en hebt u de gelegenheid om in te schrijven.

Traditioneel vindt tijdens de zomervakantie een kaarttoernooi voor alle 50-plussers uit Biezenmortel, Udenhout, Berkel-Enschot en Tilburg-Noord plaats. Op dinsdag 24 juli staan de deuren van Ontmoetingscentrum ’t Plein in Udenhout open voor rikkers, jokeraars en bridgers. Schrijf u hier in.

In Tilburg-Noord kunnen devotie en lekker eten zomaar samengaan. Vooral de imposante Kruisweg nodigt mogelijk uit tot een rustige wandeling na het heerlijke driegangenmenu, dat restaurant Peerke Donders voor ons heeft samengesteld. Meldt u hier aan om op 1 augustus 2018 mee te kunnen eten.

Het hele jaar door bieden we u een serie computercursussen aan. Hierbij staan Windows 10, smartphone, tablet en Google centraal. Kijk hier voor het totale aanbod en de mogelijkheden om u aan te melden.

Qigong is niet meer weg te denken bij KBO Udenhout. Inmiddels hebben we 3 groepen die iedere dinsdagochtend en dinsdagavond genieten van de fijne oefeningen die door Vera Leijten worden gegeven. De zomermaanden doen we dat in de tuin bij Brandshof. Voor een proefles bent u van harte welkom. U kunt hier inschrijven.

U hebt inspraak. Daarom vragen wij u om ideeën en wensen voor wekelijks/regelmatig terugkerende activiteiten aan ons kenbaar te maken.
Vul hier het formulier in.

Voor veel senioren is het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte een groot probleem. KBO Udenhout biedt de helpende hand.
Versterkt u ons team? Is belastinginvulhulp voor senioren, iets voor u? Lees hier meer.

Er zijn heel veel geweldige vrijwilligers in Udenhout en bijna evenveel organisaties die in ons dorp van alles mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden, hebben we Uurtje-Buurtje: een platform waar vraag en aanbod van vrijwillige diensten bij elkaar komen. Lees meer of ga direct naar de website.

Lijndansen is een heerlijke activiteit, waarin muziek, bewegen en gezellige contacten een centrale rol spelen. Op een ontspannen manier werk je aan je gezondheid, je bouwt conditie op en traint je geheugen. Bij de keuze van de dansen wordt gelet op de samenstelling van de groep.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Hebt u interesse? Laat het ons weten! Kom gerust vrijblijvend meedoen! Lees hier nog meer.

Actuele berichten staan ook wekelijks in de Wegwijzer.

KBO Udenhout

een vereniging in beweging

juli 2018
vr 13.Rikken in het Atrium (de Eikelaar)