Welkom op de website van KBO Bakel

Welkom op de website van de KBO Bakel.

Het bestuur van de KBO Bakel heet u hartelijk welkom op onze site.
Via dit medium verstrekken wij u alle relevante informatie over onze KBO en haar activiteiten.
Ook vind u op deze site alle adressen en telefoonnummers van de bestuurders, commissieleden en medewerkers van de KBO alsook ons jaarprogramma van dit jaar.
Deze site  van KBO Bakel maakt deel uit van de site van de KBO Brabant, het overkoepeld provinciale orgaan en is bedoeld om u snel een complete informatie te verstrekken. Onze afdeling is een vereniging voor 55 jarige en oudere senioren en heeft ruim 560 leden.
De leden van de KBO Bakel ondernemen samen vele activiteiten onder andere in de ontspanningssfeer, alsook op sociaal, cultureel en educatief terrein.
Heel veel van deze activiteiten worden vooral mogelijk gemaakt met behulp van een grote groep spontane vrijwilligers die enorm veel werk verzetten om deze activiteiten te realiseren.
Dat is alleen maar mogelijk met behulp van en onder begeleiding van deze vrijwilligers.
Lid zijn van de KBO Bakel betekend dat u deel uitmaakt van een overkoepelende seniorenorganisatie, de KBO Brabant, met ruim 180.000 leden, met alle voordelen die dat bied.
Kijk daarom graag vaak op onze site.
Wij hopen u via deze site van alle relevante informatie te voorzien en wij vernemen graag uw op- en aanmerkingen met betrekking tot onze site, zodat deze nog verder geoptimaliseerd kan worden.
Wij danken u voor uw bezoek aan onze site en voor diegene welke nu nog geen lid zijn is dit misschien een goede reden om het nu wel te worden.
Met vriendelijke groet,
Theo van Hal voorzitter KBO Bakel.

Lidworden

Wilt U lid worden van KBO Bakel?

U kunt dan contact opnemen Met:

Secr. E.J.Holweg

Clausplein 9

5761AZ Bakel  tel:0492-341455

Of U kunt een mail sturen naar:

kbobakel@gmail.com

lidmaatschap opzeggen

Beëindiging lidmaatschap.

Het lidmaatschap van KBO Bakel loopt van 1 januari tot en met 31 december. In januari wordt de contributie voor het hele jaar geïnd. Wilt u het lidmaatschap beëindigen, dan moet u dit kenbaar maken een maand voordat de contributie wordt geïnd, dus uiterlijk 1 december. U kunt dit doen door een e-mail, kaart, of brief te sturen naar het secretariaat.

Secretariaat: E.J.Holweg

Clausplein 9