Welkom

Welkom op de website van KBO-Brouwhuis, met als werkgebied de Helmondse wijken Brouwhuis, Rijpelberg en Dierdonk.

Eind 1963 werd in Brouwhuis de "Bond voor Bejaarden en Gepensioneerden" opgericht, zijnde een van de vele afdelingen van de Katholieke Bond van Bejaarden en Gepensioneerden in het Bisdom ’s-Hertogenbosch.Tegenwoordig KBO-Brabant met 130.000 leden verdeeld over 300 afdelingen.

Daar waar veel verenigingen te kampen hebben met ledenverlies groeit KBO-Brouwhuis gestaag en komen leden allang niet meer alleen uit Brouwhuis, maar ook uit aangrenzende wijken zoals Rijpelberg, Dierdonk en zelfs uit wijken elders uit de stad.

KBO-Brouwhuis is een vereniging op christelijke grondslag waar iedereen die denkt zich er thuis te voelen welkom is.

Naast culturele activiteiten en activiteiten die ertoe doen heeft belangenbehartiging een hoge prioriteit. Zowel individueel als collectief, landelijk en lokaal.

KBO-Brouwhuis is met drie andere KBO-afdelingen binnen de gemeente Helmond verenigd in de "KBO-Kring Helmond".

Op 1 januari 2017 was het aantal leden van KBO-Brouwhuis 506

KBO-Brouwhuis geeft digitale voorlichting op 28 februari 2018
Rommelmarkt "Van alles Wa" 25 maart 2018 Wijkhuis De Brem
Afschaffingswet Hillen, ofwel invoering aflosboete
Minimumloon verplicht bij persoonlijk budget voor familie en zelfstandige
KBO Ledenpassen
Meer nieuwsberichten...
Korte Dagtocht op donderdag 29 maart
Verschijningsdata KBO ledenmagazine ONS in 2018

2018:

08 januari   05 februari   05 maart   09 april   07 mei   11 juni

06 augustus  03 september  01 oktober  05 november  03 december

Wat kunt u vinden op de ingelogde pagina?
Jaarprogramma 2018
Belastingservice
Korting met KBO ledenpas
Lid worden?
Ouderenadviseur
U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 1 personen u voor.
Vorige week werd KBO Brouwhuis bezocht door 4 bezoekers.
SupportActie KBO-Brabant
Koersbalcompetitie 2017-2018