Welkom op de website van KBO Boxtel

Via deze  website krijgt u een extra mogelijkheid voor informatie  over onze vereniging, naast het vertrouwde ledenblad ONS Boxtel, ook het ledenblad Ons van KBO Brabant.

Het is de bedoeling dat de KBO site steeds nadrukkelijker door u gebruikt gaat worden. Wij, als ouderen, gaan ook steeds meer gebruik maken van moderne technieken.

Al veel senioren hebben zich bekwaamd in het werken met de computer. Mocht dit bij  iemand in uw omgeving niet het geval zijn dan kunt u voor een cursus of begeleiding terecht bij de KBO Boxtel.

We hebben een goed team dat de website beheert en probeert  deze voor onze de leden gebruiksvriendelijk te maken.

Mocht u nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben om de website nog completer of gebruiksvriendelijker te maken dan kunt u altijd een bericht sturen naar

Ik wens u met het gebruik van deze site veel plezier en succes toe.

Betsie van der Sloot- van der Heijden, voorzitter KBO Boxtel

KBO afdeling Boxtel
Secretaris:
Jo de Wilt
Munsel 70, 5283 TN Boxtel

Kamer van Koophandel 17159158
Bankrekening nummer: NL62RABO01088.41.960 (Rabobank Hart van de Meierij)