Website KBO-EERSEL

Hartelijk welkom op de website van KBO-EERSEL

KBO-(kerkdorp) Eersel is een actieve vereniging met rond de 1200 leden. KBO-EERSEL werd opgericht in 1954.

Bijna maandelijks worden er activiteiten georganiseerd. Soms doen wij dat in samenwerking met Cluster-Eersel, te weten de kerkdorpen: KBO-Duizel, KBO-Knegsel, KBO-Steensel, KBO-Vessem en KBO-Wintelre.

Deze website is op dit moment nog in opbouw. Mist u nog wat laat het ons weten, dan kunnen wij daar met de opbouw rekening mee houden.

Wat zeker gaat komen zijn: De samenstelling van het bestuur, de activiteiten, een informatie pagina.

Ledeninformatie.

Informatie die wij u langs deze weg willen bieden:

• Nieuwsberichten
  • Activiteiten nieuws
  • Nieuwsbrieven
  • Wat er verder noodzakelijk is om te vertellen

Mocht u nog geen lid zijn en wel geïnteresseerd, zie dan kolom informatie.

Wilt u informatie of lid worden van KBO-EERSEL?

Neem dan contact op met één van onze bestuursleden of stuur een e-mail naar het secretariaat:

jhkuipers@hetnet.nl

Voor een inschrijvingsformulier klik hier

Nieuws

Het besloten gedeelte (alleen voor leden) is in gebruik genomen. U moet hier wel voor inloggen. U krijgt dan wat uitgebreidere informatie over bestuur, kalender (activiteiten). Ook kunt u daar de digitale versie (pdf) van de nieuwsbrieven opvragen.

De webmaster.

Website

Heeft u suggesties en/of opmerking over de website neem dan contact op met Kees de Jager of Harry Baas via

webmaster-kbo-eersel@kpnmail.nl