U bent op de website van de KBO-Mill

Hier willen wij u actief op de hoogte houden van de ontwikkelingen en activiteiten in onze afdeling.

Op dit moment wordt de website geactualiseerd.

Indien u informatie wil kunt U contact opnemen met de secretaris.

Zie de contactgegevens onderaan.

Plan Acaciahof

#Op initiatief van enkele KBO leden van de KB0 - Mill en buurt bewoners ( Oranjebuurt) is Stichting Acaciahof opgericht om te komen tot de bouw van een Mariakapel op het oude kerkhof, waarbij het park gerenoveerd zal worden.  Al deze activiteiten zullen door vrijwilligers uitgevoerd worden.

Er is een mooie reportage gemaakt welke u via deze link kunt zien.

KBO-Brabant lanceert Ons Platform

Alle senioren in Brabant kunnen gebruik maken van Ons Platform, een online platform ontwikkeld door KBO-Brabant en Cubigo. Ons Platform is een digitaal bureaublad dat is afgestemd op de behoeften van senioren. KBO-Brabant heeft dit platform ontwikkeld om het gebruik van internet op zowel een computer als tablet te vergemakkelijken. Door de intuïtieve opzet en het gebruiksgemak is het door iedereen te gebruiken, zelfs wanneer iemand geen ervaring heeft met internet.

Voor meer informatie klik hier