U bent op de website van de KBO-Mill

Hier willen wij u actief op de hoogte houden van de ontwikkelingen en activiteiten in onze afdeling.

Indien u informatie wilt kunt U contact opnemen met het secretariaat.

Zie de contactgegevens onderaan.

Zomerfeest

Grandioos Zomerfeest van KBO Mill

Op dinsdag 8 augustus j.l. vierde KBO Mill met een volle zaal voor de 7e keer haar Zomerfeest bij Royal.

Zoals gebruikelijk werd er eerst genoten van een uitstekend verzorgde koffietafel.

Daarna stonden de ‘Vrolijke Notenkrakers’ uit Venray te trappelen om te beginnen met hun optreden. Ze kwamen op met de Radetzkymars, waardoor de toon gezet werd en de stemming er al snel inkwam. De groep van 8 personen verzorgden een interactief optreden met oud Hollandse en Brabantse liedjes, waarvan de tekst zichtbaar was op een groot scherm. De liedjes werden dan ook uit volle borst meegezongen. Daarnaast werden de liedjes vergezeld van bijpassende kleding en hoedjes. Gerda Rooijakkers en Peter werden extra feestelijk toegezongen, omdat ze binnenkort 50 jaar getrouwd zijn. Dat was een prachtig moment!

In de pauze overhandigde de penningmeester van KBO Mill onder luid applaus een cheque aan meneer Pastoor, zijnde  de voorzitter van Stichting Acaciahof, met de laatste donatie voor de Mariakapel. Meneer Pastoor bedankte hierop een ieder voor hun bijdrage, maar ook voor de fantastische middag.

Na de pauze hervatten de Notenkrakers weer hun programma, die tot het laatste toe de stemming erin wisten te houden. Het was eigenlijk jammer, dat ze om 16.00 uur moesten stoppen!.

Buiten regende het intussen. Binnen hadden we een fantastisch Zomerfeest, waar we allemaal met plezier op terugkijken.

Acaciahof

Op initiatief van enkele KBO leden van de KB0 - Mill en buurt bewoners ( Oranjebuurt) is Stichting Acaciahof opgericht om te komen tot de bouw van een Mariakapel op het oude kerkhof, waarbij het park gerenoveerd zal worden.  Al deze activiteiten zijn en worden door vrijwilligers uitgevoerd.

Op zondag 15 oktober j.l. werd bij een stralende zon en grote belangstelling de kapel officieel geopend door Pastoor van der Meijden.

Het omgevingspark wordt nu vervolgens opgeknapt.

Herfstmenu

KBO HERFSTMENU

Als de blaadjes van de bomen weer haar mooiste kleuren laten zien is het ook weer tijd om aan te schuiven bij het jaarlijkse herfstmenu.

Hazepeper of stoofpotje was weer het vaste menu met vooraf een lekker soepje en koffie en of een lekker toetje na.

Dit alles werd netjes opgediend door het vrolijke en vriendelijke personeel.

Ook was er nog een onverwacht optreden van Pietje de Grondwerker

Sjaak en personeel van ‘t Centrum bedankt voor het vooral gezellige geheel.

KBO-Brabant lanceert Ons Platform

Alle senioren in Brabant kunnen gebruik maken van Ons Platform, een online platform ontwikkeld door KBO-Brabant en Cubigo. Ons Platform is een digitaal bureaublad dat is afgestemd op de behoeften van senioren. KBO-Brabant heeft dit platform ontwikkeld om het gebruik van internet op zowel een computer als tablet te vergemakkelijken. Door de intuïtieve opzet en het gebruiksgemak is het door iedereen te gebruiken, zelfs wanneer iemand geen ervaring heeft met internet.

Voor meer informatie klik hier

René Bastiaanse komt naar Mill

Nostalgische avond op dinsdag 12 december 2017

Dinsdag 12 december organiseert KBO Mill in samenwerking met het Brabants Historisch Informatiecentrum (BHIC) een nostalgische avond.

Vanaf 19.30 uur bent U van harte welkom bij zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill.

De zaal gaat om 19.00 uur reeds open.

Meester verteller René Bastiaanse ( bekend van het programma ‘de Wandeling’) neemt u mee in de tijd en haalt herinneringen op met herkenbare filmpjes en foto’s van vroeger.

Er is gelegenheid om meegebrachte foto’s op een groot scherm te laten zien, herinneringen te delen en informatie uit te wisselen. Daarom is het wellicht goed nu al op zoek te gaan naar oude foto’s en films van en over het oude Mill. Opgave is nu al mogelijk bij het secretariaat van KBO Mill.

Kbo-mill@ziggo.nl