Korte uitleg site

1. Mogelijk is er onder in het beeld meer tekst, u kunt dus met de muis naar beneden scrollen;

2. Als de tekst blauw van kleur is en onderstreept, kunt u daar op klikken, uw muisaanwijzer wordt een handje, om naar meer gegevens te gaan. Een nieuwe site wordt in een nieuw venster geopend, u kunt dus op een tabblaadje terug naar de KBO-site;

3. Links onder de pagina kunt u terug naar het startmenu, u kunt ook op het 1e tabblaadje klikken "startmenu" om terug te gaan.

4. Een PDF, is een apart document, wordt in een apart (extra) venster geopend. Bij sommige webbrowsers wordt bij het aanklikken van een PDF-bestand eerst gevraagd of u het document wilt opslaan en/of openen. (links onder?)

5. Met de muis scrollknop (wieltje) en tegelijkertijd de CTRL toets ingedrukt houden kunt u het beeld vergroten/verkleinen

WELKOM OP ONZE SITE

ACTUEEL

KBO-Westerbeek 2e fietstocht 2017

KBO-Westerbeek/Holthees busreis 2017

Aspergediner 2017

Bestuur 2017-2018

Pagina

Foto album Jaarvergadering KBO 7-4-2017

CREA-Middag Kom Bij Ons

Foto's KBO-Westerbeek kerstviering 2016

Foto"s KBO-Westerbeek fietstocht augustus 2016

Foto"s KBO-Westerbeek/Holthees bustocht 2016

Foto's KBO-Westerbeek Fietstocht 22-06-2015

=================

WINDOWS 10

hulp nodig neem even contact op

========================

Elke dinsdag Biljarten en kaarten ook in de vakantie

AED-lijst 2016-2017

zie lijst

KOM BIJ ONS

Welkom op de website van KBO-Westerbeek

KBO Westerbeek is van oudsher een Katholieke ouderenorganisatie. De laatste jaren profileert deze vereniging zich steeds meer voor ouderen van 50 jaar en ouder, ongeacht de geloofsovertuiging.
Zij behartigen samen met andere overkoepelende ouderen-organisaties in Sint Anthonis de belangen op het gebied van alle ouderen vanaf 50 jaar in Westerbeek.

KBO kun je dan ook lezen als:   Kom Bij Ons

Op deze site treft u een overzicht aan van alle (bestuurlijke) activiteiten, de vele clubjes die actief zijn en wat informatie over uw mogelijke lidmaatschap. Als ouderen organisatie zijn we aangesloten bij de KBO-Brabant en zijn we actief in het cluster- en kringoverleg.