Welkom

   Welkom op de site van KBO-Lierop

 

    Beste bezoeker,

 

De website van KBO-Lierop wordt druk bezocht,  meer dan 7000 bezoekers in 2017. We doen ons best om de site aantrekkelijk te maken en zorgen ervoor dat er alle informatie op terecht komt. Ook zijn we druk bezig om nieuwe leuke activiteiten voor u te organiseren. We merken dat u dat zeer waardeert, alle activiteiten worden goed bezocht. Onze webbeheerder plaatst hier steeds keurige verslagen van op de site.

Lees verder:

We wensen u veel leesplezier.

Gerard van Asten, voorzitter

Lid worden en Twitter-reacties van leden
Hoe word je lid van KBO-Lierop? (Algemeen)
Reacties van leden (Algemeen)
Laatste Nieuws
  1. Bedevaart Ommel
    Op 15 augustus is er weer een bedevaart in Ommel. Lees meer hierover op de site van de Kring.

Verslagen Vieringen en Vurherdjes

Peter van Schalen

De fotomiddag met Peter van Schalen was weer uitstekend verzorgd. Mooie foto's met toelichtend commentaar van Peter. Door het mooie weer waren er maar een kleine veertig bezoekers, maar die hebben wel volop genoten van deze middag. Ik weet zeker dat er niemand spijt van heeft gehad. Peter wederom bedankt voor jouw belangeloze inzet. Wellicht kunnen we in de toekomst nog een keer een beroep op je doen. Je hebt nog genoeg interessant materiaal.

Kijk ook bij foto's.
 

Jubileum 2 maart

Een zeer geslaagd feest, dat mogen we wel zeggen, een mooie mis van pastoor Jan, een gezellige muzikale happening in de Vurherd met Trio Vrij Vrolijk en afsluitend een lekker buffet bij zaal van Oosterhout. Bijna 200 leden hebben genoten van een mooi jubileumfeest en velen vroegen al om een herhaling.

Er staat nog een kort verslag en er staan enkele foto's op de site (Met dank aan Daan Vlemmix). Het bestuur bedankt alle leden voor hun positieve bijdrage. We gaan weer vol moed verder met de organisatie van de volgende KBO-activiteiten met dank voor de vele leuke reacties. Daar doen we het voor. Op 29 maart hebben we onze jaarvergadering en blikken we terug op het afgelopen jaar. We nodigen u nu al uit voor deze vergadering.

Deelnemerslijsten diverse activiteiten

Raadpleeg diverse opgavelijsten

Op dit moment zijn er geen lijsten actief.

Klik op: Deelnemerslijsten!

Gezocht

Biljarten en Rikken

Wij zoeken op vrijdagmiddag nog een paar enthousiaste rikkers/biljarters. We hebben een gezellig clubje, kom maar een keer vrijblijvend kijken op Henricushof.

Nieuwe Site van KBO-Kring-Gemeente-Someren

KBO-Kring-Gemeente-Someren

Algemeen

Alle afdelingsoverstijgende informatie, die voor u van belang is, komt voortaan van KBO-Kring-Gemeente-Someren.

Voor een volledig overzicht van alle onderwerpen, die door de Kring worden behartigd kunt u op onderstaande Link klikken.

Nieuwe Organisatie en Nieuwe Site van de Kring Someren

Via onderstaande Link komt u op de site:

KBO-Kring-Gemeente-Someren

Agenda Kring

Voor alle afdelingen:

Voor activiteiten van Kring Gemeente Someren die voor Lierop interessant zijn klik op onderstaande link.

ActiviteitenKring

Kalender
juli 2018
 
augustus 2018
wo 15.Bedevaart Ommel
14:30

september 2018
di 25.Voorlichting cursus Smartphone
19:00 => 21:00

Meer kalender items...
Attentie!!!!!

<<<Lees: Ook interessant voor U>>>

Contact

Contact KBO-Lierop 

Secr: Franca van der Steen

0492- 66 53 57

  Zie ook bestuur

Facebook

 

  Volg ons op facebook

Agenda
15-08-2018
Verslagen allerlei

Musical basisschool

De musical "Help we zijn het bruidspaar kwijt" werd door 15 schoolverlaters opgevoerd. Het was een afwisselend geheel, met muziek en voordracht. Ze deden het geweldig, vrolijk en ontspannen werd het gebracht. De zaal was redelijk bezet, met 40 tot 50 personen. 
Na afloop was er koffie en thee verzorgd door de musicalsterren en natuurlijk ontbrak het ijsje van KBO-Lierop niet. Dit hadden ze dik verdiend.
(Van onze reporter Trees Welten).

 

Buffalo Bill Beker
Dit jaar voor het eeste georganiseerd. Het was een groot succes. We hebben gestreden om de Buffalo Bill Beker en Jan Maas won met verve de beker van 2018. Martien Megens won ook nog de 'Kabelschiettrofee", hij wist de electricitietskabel van de bouwlamp aan diggelen te schieten, een prestatie van formaat, want de kabel hangt toch een paar meter van het schietdoel verwijderd. Het toernooi was uitstekend georganiseerd door de schietclub onder leiding van Willy Looijmans die zijn duiven hiervoor toch een etmaal in de steek heeft gelaten. Voorwaar geen sinecure. Een geweldige middag was het. Onze dank is groot. Kijk ook bij foto's. Lees ook het verslag.

Jaarlijkse Prijsvraag

Prijsvraag

Bent u als KBO-lid, frequent en fervent bezoeker van onze website? Dan hebben we een leuke actie. We gaan ook in 2018 tot het eind van het jaar een aantal keer een vraag stellen over onze site. U krijgt dan steeds een week de tijd om het juiste antwoord te mailen naar Driek Doezé. (h.doeze1@hotmail.com)

Voor 2018:

Vraag 6. Op Facebook staat een omslagfoto. Waar is deze foto gemaakt?

Alle informatie zie: Prijsvraag.

Ook interessant voor U

“De week voor de ouderen”

Van 25 t/m 28 september 2018 is het prachtige Kasteel van Helmond open voor oudere bezoekers. Voor een sterk gereduceerd tarief kunt u de hele middeleeuwse waterburcht bezoeken.

Lees het volledige bericht.

 

Bridgetoernooi KBO-Brabant

KBO-Brabant organiseert dit najaar weer samen met de BridgeBond het Bridgekampioenschap, op vijf locaties in Brabant. Er stond in het meinummer een artikel daarover in de Ons.
Voor meer informatie en opgave lees het volledige artikel.

 

Wandelen of fietsen in Brabant

Afbeeldingsresultaat voor brabantse natuurpoortNa het succes in 2017 worden er door de ANWB in samenwerking met Stichting Brabantse Natuurpoorten en KBO Brabant ook in 2018 acht fiets- of wandeldagen georganiseerd. Lees de folder.

Kijk ook bij Brabantse Natuurpoort.

Overzicht 2017

Verslagen activiteiten en reizen

Kasteel Heeze

Het bezoek aan kasteel Heeze was weer een groot succes. Het gedeelte van het kasteel dat als museum is ingericht is echt de moeite waard. Kunst en antiek en een rijke historie, door een kundige gids op voortreffelijke wijze uit de doeken gedaan. Er waren 18 leden die weer een middag genoten hebben van de rondleiding, de fietstocht en het mooie weer. In september staat weer een ander museum op de planning. Zorg dat u erbij bent. Lees het korte verslag en kijk bij de foto's.

 

Vroege Vogels

Om zes uur bij Jasper Sport. Twaalf bikkels van KBO-Lierop stonden te genieten van de ochtendzon. Gerard Compiet verzorgde een geweldig mooie en interessante vogelrondleiding over de heide. We hebben veel gezien en geleerd en zijn nu volleerd ornitholoog. De diploma's worden deze week nog opgestuurd. Wat hebben wij genoten. 

Lees het korte verslag en kijk bij de foto's.

Cursussen

Diverse computercursussen

Je bent nooit te oud om te leren. Op dit moment zijn er nog geen cursussen gepland.

Lees meer bij: cursussen!