Welkom

   Welkom op de site van KBO-Lierop

 

    Beste bezoeker,

 

De website van KBO-Lierop wordt druk bezocht,  6000 bezoekers in 2016. We doen ons best om de site aantrekkelijk te maken en zorgen ervoor dat er alle informatie op terecht komt. Ook zijn we druk bezig om nieuwe leuke activiteiten voor u te organiseren. We merken dat u dat zeer waardeert, alle activiteiten worden goed bezocht. Onze webbeheerder plaatst hier steeds keurige verslagen van op de site.

Lees verder:

We wensen u veel leesplezier.

Gerard van Asten, voorzitter

Lid worden en Twitter-reacties van leden
Hoe word je lid van KBO-Lierop? (Algemeen)
Reacties van leden (Algemeen)
Laatste Nieuws
 1. Zet in uw agenda:
  Zondag 29 oktober IVN wandeling
  Woensdagmiddag 22 november Gerry v. Houtert 
  Vrijdagmiddag 8 december foto-middag van Peter van Schalen
  Woensdagmiddag 20 december kerstviering.
  Meer informatie krijgt u binnenkort.
   

 2. Rectificatie!!!!! Piet en Nellie Berkers hadden wél een antwoord ingestuurd op vraag 9 van de prijsvraag. De mail is op onverklaarbare manier niet op de juiste plek aangekomen (Spam). Het antwoord was nog goed ook!!!!!!!!!!!!
   

 3. SPAR actie: Door een communicatiefout is KBO-Lierop niet op de lijst met deelnemende verenigingen van de clubkas-actie van de Spar komen te staan. Wij doen echter WEL mee. Bij de Spar komt volgende week ook een inname-box van KBO-Lierop te staan. Hier kunt u uw kassabon in deponeren als u ons wilt steunen. Bij voorbaat hartelijk dank. Het geld wordt goed besteed, daar kunt u zeker van zijn.
   

 4. Op 29 oktober staat er weer een IVN wandeling op de kalender, we gaan onder leiding van een IVN gids wandelen in De Berken in Ommel. We vertrekken iets voor 9:00 uur bij de kerk. We zijn rond 12:30 uur weer terug. De kosten bedragen € 5,- p.p. inclusief een kopje koffie en af te rekenen bij vertrek. Wel moet men zich even opgeven bij Driek (h.doeze1@hotmail.com), liefst voor 14 oktober. De lijst met deelnemers komt zoals gebruikelijk op de site te staan. Kijk bij vaste activiteiten voor een toelichting op de wandeling.
   

 5. KBO organiseert Bridgekampioenschappen door heel Brabant.
  https://www.bridge.nl/images/stories/lachendebridgers.jpgDit jaar zal voor de eerste keer het KBO-Brabant-bridgekampioenschap 2017 plaatsvinden, een gezamenlijk initiatief van KBO-Brabant (belangenvereniging van 130.000 senioren) en de BridgeBond (117.000 leden). Dat heeft KBO-Brabant (de Katholieke Bond van Ouderen in Noord-Brabant) afgesproken met de BridgeBond. Het wordt een recreatief toernooi, waaraan bridgespelers van diverse sterktes kunnen deelnemen en plezier aan beleven. Je hoeft geen ‘wedstrijdspeler’ te zijn om mee te kunnen doen.
  Inschrijven kan via www.bridge.nl/kbo-brabant.
  Lees meer bij Bridgekampioenschap.

Deelnemerslijsten diverse activiteiten

Raadpleeg diverse opgavelijsten

IVN-wandeling op 29 oktober.

Klik op: Deelnemerslijsten!

Gezocht

Biljarten en Rikken

Wij zoeken op vrijdagmiddag nog een paar enthousiaste rikkers/biljarters. We hebben een gezellig clubje, kom maar een keer vrijblijvend kijken op Henricushof.

Verslagen Vieringen en Vurherdjes

Optreden Tonny Wijnands

Mooie liedjes, Nederlandse liedjes, liedjes in het Deurnese dialect, Duitse schlagers, Engelse hits, aaneengeregen met leuke nostalgische verhalen en gevatte grappen. Tonny hield de vaart en de stemming erin. Het was een topmiddag voor 60 leden die de moeite hadden genomen om naar de Vurherd te komen. Tegen alle leden die er niet waren zeggen we wederom, volgende keer mag je niet missen.

Kijk ook bij: Foto's. Lees ook het verslag: Tonny Wijnands 2017.

 

Prachtige film en nuttige voorlichting

Wim Steenbakkers vertoonde een prachtige film over de Strabrechtse Heide. Het was muisstil in de zaal en 70 bezoekers hebben hun ogen uitgekeken, zoveels moois op onze heide, beelden die je zelf niet ziet als je er wandelt. De insectenwereld werd schitterend in beeld gebracht, geluid en beeld, een sluitend geheel.

Na de pauze gaf Fons Hasselman toelichting op het werk van de cliëntondersteuners en ouderenadviseurs. Ook dit verhaal, ondersteund door een dia-presentatie was helder en consistent. We zien dat KBO-Kring-Gemeente-Someren zeer actief is in de begeleiding van ouderen met een hulpvraag. De vrijwilligers doen hun uiterste best om onze belangen bij de gemeente te behartigen. Al met al een zinvolle en onderhoudende middag.

Kijk ook bij: Foto's Film en Voorlichting

Nieuwe Site van KBO-Kring-Gemeente-Someren

KBO-Kring-Gemeente-Someren

Algemeen

Alle afdelingsoverstijgende informatie, die voor u van belang is, komt voortaan van KBO-Kring-Gemeente-Someren.

Voor een volledig overzicht van alle onderwerpen, die door de Kring worden behartigd kunt u op onderstaande Link klikken.

Nieuwe Organisatie en Nieuwe Site van de Kring Someren

Via onderstaande Link komt u op de site:

KBO-Kring-Gemeente-Someren

Agenda Kring

Voor alle afdelingen:

Voor activiteiten van Kring Gemeente Someren die voor Lierop interessant zijn klik op onderstaande link.

ActiviteitenKring

Kalender
oktober 2017
zo 29.IVN wandeling
09:00 => 12:30

november 2017
wo 22.Gerry van Houtert
14:00 => 16:30

december 2017
vr 08.Fotomiddag met Peter van Schalen
14:00 => 16:30

wo 20.Kerstviering
14:00 => 17:00

Meer kalender items...
Attentie!!!!!

<<<KBO-Lierop doet wél mee met de SPAR Verhoeven actie>>>

Contact

Contact KBO-Lierop 

Secretaris: Martien Megens

0492-33 22 44

  Zie ook bestuur

Agenda
29-10-2017
Verslagen allerlei

Jeu d'Eind

Cor van Vlokhoven was vandaag eregast bij "De Gezellige Boel". De prachtige shirtjes werden door Cor aan ons geschonken. KBO-Lierop is er erg blij mee en Gerard van Asten dankte Cor ook heel hartelijk voor dit mooie gebaar. We dronken een kopje koffie met lekkere vlaai en het succesvolle toernooi tegen Het Eind kon beginnen. Of het nu aan de shirtjes van Cor lag weten we niet maar we waren vandaag niet te kloppen. Cor bedankt.

Lees het Verslag en kijk bij de foto's

Jeu de Hei

Met een prachtige outfit fietsten we opgewekt naar de Hei. We zouden de Hei wel even gaan inmaken. Wellicht waren we wat overmoedig. Feit is dat we flink klop hebben gekregen. Het is niet anders ik kan het niet mooier maken. Maar de volgende keer.....

Lees het verslag voor de uitslagen en de eindstand en kijk bij de foto's.

 

Biljarten