Welkom

   Welkom op de site van KBO-Lierop

 

    Beste bezoeker,

 

De website van KBO-Lierop wordt druk bezocht,  meer dan 7000 bezoekers in 2017. We doen ons best om de site aantrekkelijk te maken en zorgen ervoor dat er alle informatie op terecht komt. Ook zijn we druk bezig om nieuwe leuke activiteiten voor u te organiseren. We merken dat u dat zeer waardeert, alle activiteiten worden goed bezocht. Onze webbeheerder plaatst hier steeds keurige verslagen van op de site.

Lees verder:

We wensen u veel leesplezier.

Gerard van Asten, voorzitter

Lid worden en Twitter-reacties van leden
Hoe word je lid van KBO-Lierop? (Algemeen)
Reacties van leden (Algemeen)
Laatste Nieuws

Even bijpraten over de laatste nieuwtjes

 1. ‘Vruger waar alles bitter’
  Met deze voorstelling staan Toon Maas, Piet Snijders en Hans van Gorp op 6 april 2018 a.s. in de Vurherd in Lierop. KBO-leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschapspas een korting van € 2,50 per kaartje. Een kaartje met korting kost dan € 12,50 in plaats van € 15,00. De heren brengen een mix van eigen en een kleine beetje andermans werk. De verhalen van Toon zijn beeldend, de liederen van Hans poëtisch en de gedichten van Piet ondeugend.
  Lees meer over deze voorstelling in het persbericht.
   
 2. Wet Hillen
  U hebt het waarschijnlijk uit het nieuws vernomen. Op dinsdag 19 december 2017 is de Afschaffing van de Wet Hillen door de Eerste Kamer aangenomen. Daarmee is “de aflosboete,” zoals deze afschaffingswet door sommigen wordt genoemd, een feit.
  Bent u voorstander van een referendum over de wet en wilt u hiervoor uw stem uitbrengen lees dan meer over de Wet Hillen.
  Ik las vandaag in de krant dat het referendum wellicht wordt afgeschaft! Misschien is de actie achterhaald?
Verslagen Vieringen en Vurherdjes

Jubileum 2 maart

Een zeer geslaagd feest, dat mogen we wel zeggen, een mooie mis van pastoor Jan, een gezellige muzikale happening in de Vurherd met Trio Vrij Vrolijk en afsluitend een lekker buffet bij zaal van Oosterhout. Bijna 200 leden hebben genoten van een mooi jubileumfeest en velen vroegen al om een herhaling.

Er staat nog een kort verslag en enkele foto's op de site (Met dank aan Daan Vlemmix). Het bestuur bedankt alle leden voor hun positieve bijdrage. We gaan weer vol moed verder met de organisatie van de volgende KBO-activiteiten met dank voor de vele leuke reacties. Daar doen we het voor. Op 29 maart hebben we onze jaarvergadering en blikken we terug op het afgelopen jaar. We nodigen u nu al uit voor deze vergadering.

Deelnemerslijsten diverse activiteiten

Raadpleeg diverse opgavelijsten

Op dit moment zijn er geen lijsten actief.

Klik op: Deelnemerslijsten!

Gezocht

Biljarten en Rikken

Wij zoeken op vrijdagmiddag nog een paar enthousiaste rikkers/biljarters. We hebben een gezellig clubje, kom maar een keer vrijblijvend kijken op Henricushof.

Nieuwe Site van KBO-Kring-Gemeente-Someren

KBO-Kring-Gemeente-Someren

Algemeen

Alle afdelingsoverstijgende informatie, die voor u van belang is, komt voortaan van KBO-Kring-Gemeente-Someren.

Voor een volledig overzicht van alle onderwerpen, die door de Kring worden behartigd kunt u op onderstaande Link klikken.

Nieuwe Organisatie en Nieuwe Site van de Kring Someren

Via onderstaande Link komt u op de site:

KBO-Kring-Gemeente-Someren

Agenda Kring

Voor alle afdelingen:

Voor activiteiten van Kring Gemeente Someren die voor Lierop interessant zijn klik op onderstaande link.

ActiviteitenKring

Kalender
maart 2018
vr 02.60 jarig jubileum KBO-Lierop

wo 07.Bijeenkomst in de Ruchte
19:00

do 29.Jaarvergadering (Vurherd)
14:00 => 16:30

april 2018
 
mei 2018
 
Meer kalender items...
Attentie!!!!!

<<<Jaarvergadering 29 maart>>>

Contact

Contact KBO-Lierop 

Secretaris: Martien Megens

0492-33 22 44

  Zie ook bestuur

Agenda
29-03-2018
Verslagen allerlei

Jeu d'Asten

Met 4 teams speelden we 22 februari mee in Asten. Het toernooi tussen de Astense en Somerense clubs wordt druk bezocht. We speelden mee in onze mooie outfit en wonnen verschillende wedstrijden. Voor de hoofdprijs zullen we nog wel even moeten oefenen en zorgen dat onze talenten niet op vakantie zijn.

Kijk ook bij foto's.

Jaarlijkse Prijsvraag

Prijsvraag

Bent u als KBO-lid, frequent en fervent bezoeker van onze website? Dan hebben we een leuke actie. We gaan ook in 2018 tot het eind van het jaar een aantal keer een vraag stellen over onze site. U krijgt dan steeds een week de tijd om het juiste antwoord te mailen naar Driek Doezé.

Voor 2018:

Vraag 2. Voorbeeld uit het repertoire van ????????

Het antwword was natuurlijk het Trio Vrij Vrolijk.

Vraag drie komt binnenkort.

E-mail je antwoord naar: h.doeze1@hotmail.com

Alle informatie zie: Prijsvraag.

Overzicht 2017

Verslagen activiteiten en reizen

Winter-wandeling

Prachtig weer en een mooie route, de winterwandeling was een groot succes. Twee routes hadden we dit jaar, een route van 10 km en een iets langere van 15 km. We sloten weer af bij van Oosterhout met een winterbuffet. Een mooie afsluiting van een geslaagde middag.

Lees het verslag en kijk bij de foto's.
 

Willem Tell

Toon Maas won voor de tweede keer de Trofee. Toon stond er zelf van te kijken, hij had het helemaal niet verwacht. Met grote trots nam hij de trofee in ontvangst. Peter van Schalen werd tweede en nieuwkomer Karel van Doorn derde. Het was heel gezellig en Tonnie en Wil Hofland hadden het uitstekend georganiseerd. Onze hartelijke dank hiervoor.

Lees ook het verslag en kijk bij de foto's.

 

Cursussen

Diverse computercursussen

Je bent nooit te oud om te leren. Op dit moment zijn er nog geen cursussen gepland.

Lees meer bij: cursussen!