Welkom op de website van KBO-Nuland.

Wij willen u via deze website informeren over onze senioren vereniging.

KBO-Nuland heeft ca. 500 leden. De activiteiten die worden georganiseerd zijn zeer divers zodat alle leden wel iets vinden waaraan ze kunnen deelnemen. Iedereen van 50 jaar en ouder kan lid worden van onze vereniging, een bovengrens aan leeftijd kennen wij niet.

De webmasters proberen de website steeds verder uit te breiden en te verbeteren..

Mocht u geinteresseerd zijn in onze vereniging, kijk dan verder op deze website. Wilt u lid worden dan kunt u zich aanmelden door in de rechterkolom de link aan te klikken "Lidmaatschap KBO Nuland".

Namens de KBO afdeling Nuland,

de webmaster

Algemene informatie KBO Nuland

Bestuursinformatie

Inloggen op besloten website

Webmasters KBO Nuland

Kijkt u ook eens op de website van SAS den Bosch (zie link).

Daar staan veel activiteiten op, welke ook inj Nuland worden georganiseerd door SAS, waaraan u deel kunt nemen.

HEROPENING NULANDSE OMMETJES

Zaterdag 7 juli om 1400 uur worden de ommetjes van Nuland na een flinke update heropend.

Alle borden langs de beide wandelroutes van ca 7 a 8 km zijn vervangen door nieuwe bebording, en waar nodig opnieuw geplaatst of verplaatst zodat alles weer klopt.

De hele route is nagelopen, en waar nodig is er gesnoeid of gemaaid.

Deze opknapbeurt is tot stand gekomen met financiële bijdrage van de Gemeente Den Bosch en veel vrijwilligers werk van Wandel vereniging Nuland, de heemkunde werkgroep Nuwelant.

Zeker genoemd moet worden de medewerking van onze wijkmanager Rutger Janssens en Bart Hoeymakers van ons wijkteam.

De Wandel vereniging heeft voor deze middag eens hele mooie nieuwe gezins wandelroute uitgezet welke U voert langs alle Speeltuinen in Nuland. De route zonder stops is ca 4 km en is te belopen met de kinderen erbij in ca 1 uur.

De opening is op zaterdag 7 juli om 1400 uur in de Meent te Nuland en zal worden verricht voor onze wijkmanager.

Graag nodigen wij iedereen uit bij de opening aanwezig te zijn en de route te gaan lopen, we schijnen prachtig  weer te krijgen, een reden temeer om er een gezellige wandelmiddag van de maken.

Namens Dorpsraad Nuland , Wandel vereniging Nuland en heemkunde werkgroep Nuwelant van harte welkom.

———————-——————————————

We hebben onze seizoensafsluiting gehad. Het was een gezellige boel met verhaaltjes en met de Nowland Country Dancers. Er werd gedanst en wij konden ook nog enkele dansjes meedansen.

Het bestuur wenst alle leden een fijne vakantie met hopenlijk mooi weer, en hoopt u allen weer te ontmoeten op woensdag 5 september met de opening van het seizoen.

DINSDAG 31 JULI 2018 - DAGREIS NAAR SCHEVENINGEN.

(klik hier voor meer informatie)

Zondag 12 augustus 2018: Seniorendag in de tuin van St. Jozefoord te Nuland. (zie flyer).

SENIORENDAG

Zaterdag 1 september 2018/ SCOOTMOBIEL-TOCHT

(nadere informatie volgt).

Woensdag 5 september 2018: De vakantie zit erop. We gaan weer beginnen. Opening van het seizoen.