ATTENTIE

Correctie inschrijven breifabriek

Het inschrijven breifabriek  is op donderdag 12 oktober  ipv woensdag 11 oktober

Vanaf 13.30 in De Ligt

Welkom

U bent op de website van afdeling Meerveldhoven/d'Ekker. Hier willen we u actief op de hoogte houden van de ontwikkelingen in onze fantastische gemeente! Als u ook lid wilt worden van onze afdeling dan kan dat door een formulier in te vullen en lid te worden. Verder zijn er verschillende activiteitenclubs.

Veel plezier op onze website en we zien u graag in de toekomst terug.

Namens de afdeling Meerveldhoven/d'Ekker
,

afdeling Meerveldhoven/d'Ekker

Van de Voorzitter,

Beste leden en vrienden,

We hebben 14 september  weer een bijeenkomst voor nieuwe leden, andere leden en diegene die lid willen worden.Andere leden mogen ook komen.

Er wordt gesproken over KBO bezigheden en activiteiten die plaatsvinden door het jaar heen.

We hebben deze middag onder genot van een kop koffie

de heer Jac Bijnen uitgenodigd van Heemkunde Veldhoven.Hij geeft intersante uitleg over d’Ekker en Meerveldhoven van vroeger en nu met foto’s e.d.

Iedereen gaat op vakantie of is al weg geweest. We kunnen er weer flink tegenaan. Ga ook naar de KBO activiteiten zoals koersballen,jeu de boules, biljarten

en nog veel meer, of geef een andere activiteit op die we dan ook kunnen gaan doen.

Bij KBO-Brabant is ook een nieuwe voorzitter nodig zoals je hebt kunnen lezen,voorlopig fungeert de waarnemend voorzitter Truus Noij als voorzitter en

geeft iedere maand in de ONS in een collum over  het reilen en zeilen aan.

Een heel actief lid Toos Spoelstra is helaas overleden. Zij was een vaste kien medewerkster en veel meer en deed in de kerk ook veel werk.

De processie voor O.L.V.Ten hemelopneming in het park is ook weer achter de rug .Veel mensen doen hier ieder jaar mee.

Ook is er 19 oktober weer een bedevaart naar H.Gerardus .

Je kunt er met de fiets of auto naar toe en na afloop is er erwtensoep en kan men er weer tegen om huiswaarts te gaan.

Voorzitter Pieter Hermsen

U bent vandaag de 2e bezoeker.
Gisteren gingen 1 personen u voor.
Vorige week werd KBO Meerveldhoven-d'Ekker bezocht door 2 bezoekers.