ATTENTIE

Welkom

U bent op de website van afdeling Meerveldhoven/d'Ekker. Hier willen we u actief op de hoogte houden van de ontwikkelingen in onze fantastische gemeente! Als u ook lid wilt worden van onze afdeling dan kan dat door een formulier in te vullen en lid te worden. Verder zijn er verschillende activiteitenclubs.

Veel plezier op onze website en we zien u graag in de toekomst terug.

Namens de afdeling Meerveldhoven/d'Ekker
,

afdeling Meerveldhoven/d'Ekker

Van de Voorzitter

Vakantie is al overal zichtbaar op de straten .Er staan caravans langs de weg en veel touringcars.
Ook wij zijn al met de bus naar het zuiden –Vaals en omstreken- geweest, een fijne en gezellige rit wat je elders in dit boekje kunt lezen.
Ik was ook een dagje in Amsterdam voor een bezoek aan Madame Tussauds ,de Dam en natuurlijk een rondvaart door de grachten  en haven en een stadsbezichtiging.
Prachtige dag. Ook doen !!!
In juli organiseren we weer  een vakantie bus reis. Er zijn weer enkele paren 50 en jawel 60 jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd. Namen e.d elders in de meedenker. Ook deze maanden een leden wervingsactie, doe mee en vraag aan vrienden en kennissen om lid te worden.
Er zijn veel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Ook amusementsmiddagen .
In de Jozefkerk is een sportschool gevestigd, dus als je wilt kan je daar de spieren losmaken en conditie opbouwen. Ook in de Maartenkerk komt een sportschool. Kom ook kijken naar ons Jeu de boules toernooi op 26 juli en ga ook eens mee fietsen,
Je kunt over al deze zaken lezen in dit clubblad en in de Ligt en appartemensgebouwen hangen affiches.
De parochie Christus Koning heeft een nieuwe Pastoor, de heer As .
De Kerk en pastorie worden momenteel opnieuw in de verf gezet , wat nodig was.
Voor kerk en kerkhof zijn er wel nog wel enkele vrijwilligers nodig die een paar uur in de maand komen helpen in de tuinen, dus als je wat tijd over hebt !!  Naar de natuur kijken en er in werken is altijd goed en je steekt er kennis van op.

Ga ook  eens naar  de  Vlasroot

Pieter Hermsen

U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 1 personen u voor.
Vorige week werd KBO Meerveldhoven-d'Ekker bezocht door 1 bezoekers.