ATTENTIE

.

Welkom

U bent op de website van afdeling Meerveldhoven/d'Ekker. Hier willen we u actief op de hoogte houden van de ontwikkelingen in onze fantastische gemeente! Als u ook lid wilt worden van onze afdeling dan kan dat door een formulier in te vullen en lid te worden. Verder zijn er verschillende activiteitenclubs.

Veel plezier op onze website en we zien u graag in de toekomst terug.

Namens de afdeling Meerveldhoven/d'Ekker
,

afdeling Meerveldhoven/d'Ekker

Van de voorzitter

Beste leden.

De Meedenker van mei en juni 2018 ligt weer voor u.
De lente is in volle glorie begonnen, alle bloemen- en plantenknoppen lopen uit en staan binnen korte tijd in volle bloei. De paaseieren zijn weer verstopt en gevonden. Ook de mensen bloeien weer open en worden vriendelijker en vrolijker door het mooie lenteweer.

De ledenvergadering van de KBO is gehouden in aanwezigheid van ruim 60 leden. De financiën zijn besproken en de begroting voor het komende jaar is vastgesteld.
Joop van Rooij en Pieter Hermsen zijn voor 3 jaar herkozen en laatst genoemde is tevens weer voor 3 jaar uw voorzitter. In dit boekje staat een verslag van deze vergadering.

Ook is het jaarlijkse koersbal toernooi gehouden van KBO Kring Veldhoven, dit jaar georganiseerd door de winnaar van
vorig jaar KBO Meerveldhoven/D’Ekker.
Het toernooi werd gehouden in De Ligt en werd dit jaar gewonnen door KBO Oerle. Volgend jaar mogen zij het toernooi organiseren.

Op donderdag 26 april wordt koningsdag gevierd door de KBO in De Ligt. Vanaf 13.30 wordt een gezellige middag georganiseerd met medewerking van Rien Vermaire, die een geweldige voordracht zal houden over verrekes en nog veul meer.
Zorg dat je erbij bent en natuurlijk proosten we met een glaasje oranjebitter op de goede gezondheid van onze koning. Kortom gewoon een keigezellige middag waar je bij moet zijn.

April is begonnen dus wordt er weer gefietst elke donderdagmiddag vanaf 13.15 uur; vertrek vanaf De Ligt, behalve natuurlijk op donderdag 26 april de koningsdagviering van de KBO.

Pieter Hermsen uw voorzitter.

U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 1 personen u voor.
Vorige week werd KBO Meerveldhoven-d'Ekker bezocht door 2 bezoekers.