ATTENTIE

Mathaus Passion

Beste KBO leden

Op 26 maart wordt de Mathaus Passion uitgevoerd . Helaas is dit niet eerder vermeld in de Meedenker van januari/februaari . De aanmelding dient voor 10 februari zijn aangevraagd wat weer te vroeg is voor de Meedenker van maart/april . Om toch de Mathaus Passion te bezoeken is in de bijlage in PDF vorm de gegevens vermeld .

Groetjes Jos Trommelen

PDF Mathaus passion

.

Welkom

U bent op de website van afdeling Meerveldhoven/d'Ekker. Hier willen we u actief op de hoogte houden van de ontwikkelingen in onze fantastische gemeente! Als u ook lid wilt worden van onze afdeling dan kan dat door een formulier in te vullen en lid te worden. Verder zijn er verschillende activiteitenclubs.

Veel plezier op onze website en we zien u graag in de toekomst terug.

Namens de afdeling Meerveldhoven/d'Ekker
,

afdeling Meerveldhoven/d'Ekker

Beste Leden,

Het jaar loopt weer ten einde, maar eerst komt het Sintfeest en Kerstmis nog. Als de meedenker in

uw bezit is heeft de Sint al cadeaus gebracht en staat Kerstmis voor de deur

De verschijningsdatum van De Meedenker verandert en komt voortaan midden in de maand, maar wel iedere twee maanden. Ook blijft de Meedenker digitaal verschijnen en is dan in kleur.

Helaas heeft ons bestuurslid en bode Koos de Vaan gemeend te moeten stoppen omdat de bodewijk niet goed was verdeeld volgens haar. Jammer en ik hoop dat het toch nog goed komt.
De wijken zijn opnieuw verdeeld en worden door de andere bodes opgevangen.

Volgend jaar hebben we ook weer informatiemiddagen en veel andere activiteiten.
Laat je zien in de ,,LIGT’’ en drink er eens een kop koffie of iets anders  en doe mee met de activiteiten, b.v  het koersbaltoernooi dat in 2018 door ons wordt georganiseerd.

P.Hermsen

U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 1 personen u voor.
Vorige week werd KBO Meerveldhoven-d'Ekker bezocht door 2 bezoekers.