Welkom op de startpagina van KBO Zeelst

Welkom op de website van KBO-Afdeling Zeelst. Wij bestaan als afdeling vanaf 1953 en hebben een gestage groei doorgemaakt. Op dit moment hebben we ca. 425 leden. Onze activiteiten bestaan uit ontspanning en spel zoals: koersbal op maandagmiddag, handwerken op dinsdagmorgen, jeu de boules op donderdagmorgen, wandelen lange en korte afstanden op vrijdagmorgen, sjoelen, kaarten, rummy cup en andere spelletjes op vrijdagmiddag, fietsen op vrijdagmiddag van half april tot half oktober. Daarnaast worden er enkele thema- en voorlichtingsmiddagen georganiseerd over allerlei onderwerpen bijvoorbeeld over valpreventie, elektrische fietsen, verzekeringen enzovoorts. Er worden per jaar ook enkele bustochten met excursie naar diverse plaatsen in Nederland, België of Duitsland gehouden.

We hebben mensen, die behulpzaam zijn bij het invullen van onder andere belastingformulieren voor particulieren. In Kringverband in Veldhoven wordt een meerdaagse busreis, muziekmiddagen en voordrachten georganiseerd. Er is een mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij problemen met de computer, ondersteuning bij contacten met overheid onder andere gemeente. Wij zijn als bestuur vertegenwoordigd in het Kringbestuur Veldhoven van KBO en de Seniorenraad. Er worden ook regelmatig themadagen georganiseerd door KBO-Brabant, die bezocht kunnen worden door onze kaderleden. Kortom er is heel veel mogelijk met KBO Zeelst.

Als u nog geen lid bent, word dan lid via de link op deze website (rechtsboven).

Namens het bestuur van KBO Afdeling Zeelst,

Jan Egelmeers, voorzitter.

Ons bestuur

Naar de website van de Kring