Kring Eindhoven

Dit is de website van KBO Kring Eindhoven. Bij de Kring zijn alle 15 Eindhovense KBO Afdelingen aangesloten. KBO Afdelingen zijn zelfstandige verenigingen, diepgeworteld in de Eindhovense buurten en wijken.  De KBO Kring Eindhoven ondersteunt en faciliteert deze zelfstandige KBO Afdelingen.

De Eindhovense KBO Afdelingen maken deel uit van KBO-Brabant. KBO-Brabant telt circa 132.000 leden die in zo’n 300 lokale Afdelingen zijn vertegenwoordigd. De KBO werd bijna 70 jaar geleden in Brabant opgericht en KBO-Brabant behoort tot de drie grootste seniorenverenigingen in Nederland. Daarnaast is het de grootste vereniging in de provincie Noord-Brabant. KBO Brabant ondersteunt en faciliteert de KBO-afdelingen en Kringen.

KBO leden zijn de ruggengraat van de Afdelingen en zij zijn met de andere vrijwilligersorganisaties de ruggengraat van de samenleving.

Kringen en Afdelingen
Klik op onderstaande kaart om de KBO bij u in de buurt te vinden.