SENIORENVERENIGING MAARHEEZE

"Samen actief en gezond oud worden"

Welkom op de website van de Seniorenvereniging Maarheeze

foto school.jpg

De Seniorenvereniging Maarheeze bestaat al 57 jaar en is opgericht op 10 maart, de vereniging is actief in ontmoetingscentrum “Onze School”, Stationsstraat 52 in Maarheeze en telefonisch bereikbaar op 0495 623589

Bent U benieuwd aan welke activiteiten U kunt deelnemen als lid, klik dan boven op Activiteiten

Bent u al lid en weten wij uw e-mailadres niet?

Geef dit even door aan Mieke Steer :  steer002@kpnmail.nl

Hebt u inmiddels een ander e-mailadres? Wij zouden het op prijs stellen als u dit doorgeeft aan Mieke Steer

De Seniorenvereniging Maarheeze is een sterk groeiende en dynamische vereniging met ruim 580 senioren . Lid worden kan iedereen vanaf 50 jaar.

HOE GAAT DE VERENIGING OM MET UW LIDMAATSCHAPGEGEVENS:

Onder de kolom Gedragscode vindt U de privacyverklaring van de vereniging, hierbij wordt duidelijk aangegeven wat er met Uw gegevens gebeurt en hoe de vereniging zorgdraagt dat de veiligheid van Uw gegevens gewaarborgd blijven.

DE NIEUWSBRIEF

Het verenigingsblad van de vereniging `De Nieuwsbrief`is met ingang van juli 2018 ook op deze website geplaatst. Onder de rubriek LINKS vindt U een koppeling met de website van seniorenvereniging Budel.

De contributie 2018 bedraagt € 20 per persoon per jaar over te maken naar bankrekeningnummer NL45RABO 01307 05 969