Welkom bij SB-Riel

Hartelijk welk om

op de website van

Senioren Belangen-Riel

(aangesloten bij KBO Brabant)

Wij willen u op deze site kennis laten maken met Senioren Belangen-Riel(SB-Riel), u inlichten over de organisatie en informeren over de activiteiten die wij organiseren.

Wat is er te vinden op onze website?

Bovenaan op de eerste regel vindt u de menuknoppen.

Klik erop en u ziet welke onderdelen daar te vinden zijn

Wij houden u ook helemaal op de hoogte via onze facebook pagina.

Like en volg ons op social media

Verandering in persoonlijke gegevens / opzegging
Omdat al onze leden maandelijks het magazine ONS van KBO-Brabant en onze lokale nieuwsbrief ontvangen, is het belangrijk dat de ledenadministratie up-to-date is. Daarom vragen wij uw medewerking.

Wilt u bij verandering van uw persoonlijke gegevens door bijvoorbeeld verhuizing of wijziging emailadres of telefoonnummer, dit zo snel mogelijk doorgeven aan onze ledenadministratie. Ook opzegging lidmaatschap en bij overlijden, dit graag door (laten) geven aan de ledenadministratie.
Let op! U dient bij opzegging en opzegtermijn van minimaal 1 maand in acht te houden. Reeds betaalde jaarcontributie kan niet worden gerestitueerd.

U kunt hiervoor gebruik maken van het mutatieformulier. klik hier,u kunt dit formulier downloaden, volledig invullen, ondertekenen en verzenden. Ook kunt u de wijziging schriftelijk of telefonisch melden bij de ledenadministratie op onderstaand adres:

Ledenadministratie SB-Riel
De heer A. Schellekens,
Kempenland 2
5133 CR  Riel
telefoon 013 – 518 1449

Vakantie activiteiten SB-Riel

Senioren Belangen Riel (SB-Riel) organiseert  van 10 juli t/m 14 augustus 2018 “Vakantie-activiteiten”.

Gedurende de zomer-/vakantieperiode organiseert SB-Riel een aantal activiteiten

Wij organiseren deze omdat Ontmoetingscentrum De Leybron dan een aantal weken is gesloten; dus zijn er weinig activiteiten. Kinderen en kleinkinderen, de buurt, familie en kennissen zijn vaak met vakantie; senioren brengen die periode veelal thuis door. Het doel is om voor senioren ook in de zomerperiode een aantal ontmoetings-activiteiten te organiseren.

Wij proberen de bestemmingen zoveel mogelijk met de fiets te bezoeken; tenzij het weer dit niet toelaat. Voor diegenen die niet per fiets meekunnen en zelf geen auto ter beschikking hebben, regelen wij vervoer.

Alle activiteiten vinden plaats op dinsdagmiddag; vertrek vanaf de Leybron aan het Dorpsplein in Riel. Uiteraard gaan we met de auto naar Den Bosch.

Een kort overzicht van de activiteiten

We brengen een bezoek aan Struisvogelfarm Van de Staak tussen Tilburg en Gilze. De week daarna is er een Dorpswandeling door Riel met Jan van Eijck als verteller. We gaan varen op de Binnen-Dieze, dus naar Den Bosch.

Ook Hilvarenbeek staat op het programma, we gaan naar Boerderijmuseum Grutje. Wat dichter bij huis bezoeken we De Tuinen en het klooster van Nieuwkerk

Tot slot krijgen we een rondleiding bij Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch in Chaam

Iedereen (leden van SB-Riel, maar ook niet leden) kunnen deelnemen.

U heeft de keuze deelnemen aan alle activiteiten of aan één of enkele. Aan elke activiteiten zijn kosten verbonden en wij vragen een algemene bijdrage voor de kosten, ongeacht of u aan één of alle activiteiten deelneemt.

Heeft u interesse – het volledige programma kunt u vinden op onze website

www.sb-riel.nl  of opvragen bij onze Werkgroep ROC – de heer Ton van der Poel werkgroeproc@sb-riel.nl

Heeft u nog vragen of wilt u verdere informatie, neem dan contact op met de heer Ton van der Poel via emailadres werkgroeproc@sb-riel.nl of telefonisch

013 – 518 2379

Inschrijven voor deelname vóór 23 juni 2018; het verschuldigde bedrag dient vóór 03 juli 2018 te zijn overgemaakt op rekening van Senioren Belangen Riel.

Tot slot wensen wij  u een prettige zomer en vakantie en hopelijk tot ziens bij een van onze Vakantie-activiteiten.

voor uitgebreide info over onze vakantieactiviteiten klik hier

(terugkerende) Activiteiten

Meer informatie over deze terugkerende activiteiten vindt u hier.

Ouderengym 10:00 - 11:00
Kaarten- spelletjesmiddag 13:30 - 16:30
Schilderen / tekenen 19:30 - 22:00

Yoga                     08:45 - 09:45
Yoga 10:00 - 11:00

Fietsen (bij goed weer)

vertrek 13:00

Wandelen

vertrek 09:30

Jeu de Boules

vanaf 13:30

Koersbal (2e v/d mnd niet) 14:00 - 16:30
Bingo 14:00 - 16:00

Dorpscollectief Zorg en Welzijn Riel

Elke donderdagmiddag van 13.00 - 14.00 uur inloopspreekuur door een van de Dorpsondersteuners in de Leybron in Riel.

Telefoon 06 - 386 92845

Bezoekers op de website
U bent vandaag de 1e bezoeker.
Gisteren gingen 3 personen u voor.
Vorige week werd SB-Riel bezocht door 4 bezoekers.
Fotowedstrijd

Foto-wedstrijd

Het wordt weer mooi weer om erop uit te gaan. Alleen of misschien wel gezellig samen. En natuurlijk mag een camera dan niet ontbreken! Je komt altijd wel iets moois of bijzonders tegen onderweg en dan denk je: had ik nu maar een fototoestel bij! Je kunt die prachtige foto’s dan later ook nog eens lekker op je gemak terugkijken.

Het leek ons wel leuk om een fotowedstrijd te gaan houden. Iedereen kan en mag aan deze wedstrijd deelnemen. Het thema voor de eerste ronde is: “Gebouwen en natuur in Riel”.

Maak een mooie foto en stuur deze dan naar werkgroeproc@sb-riel.nl onder vermelding van fotowedstrijd, uw naam en adres en vermeld ook even wat er op de foto staat en waar deze is gemaakt. De ingezonden foto’s worden gejureerd door Mart Janssens (Kunstkring) en Ton van der Poel (werkgroep ROC). De mooiste foto’s komen op de site van SB-Riel en de allermooiste foto verdient natuurlijk een prijsje. De eerste ronde van de fotowedstrijd zal starten op 13 juni en U kunt uw foto insturen tot 13 augustus. Heel veel plezier met het maken van de foto’s.