Aalster  Senioren Vereniging

(KBO-Aalst, gemeente Waalre)

Om de KBO-Aalst FotoAlbums te kunnen bekijken moet u met lidnummer en wachtwoord ingelogd zijn!

MIE PEELS in het centrum van AALST

Klik hier voor het hele gedicht van Louis Vrijdag

Klik en lees hier het hele gedicht van Louis Vrijdag

Welkom op de website van de Aalster  Senioren Vereniging. Hier zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in onze mooie gemeente en speciaal van onze aktiviteiten .

(gemeente Waalre)  richt zich op het behartigen van belangen van ouderen en op bevordering van sociale contacten.

De Aalster  Senioren Vereniging is een vereniging met ruim 475 leden en telt dus mee in de gemeente Waalre. Ze is ingedeeld in de kring "Dommel en Aa" die aangesloten is bij De Unie KBO , die meer dan 300.000 leden heeft in ons land.

Er zijn contacten met andere organisaties voor senioren , consumenten organisaties en tal van andere organisaties die u van dienst kunnen zijn

De Aalster  Senioren Vereniging organiseert verschillende activiteiten voor haar leden.

Als u ook lid wilt worden van onze afdeling dan kan dat door het onderstaande formulier in te vullen en lid te worden:

Aanmeldingsformulier

Aalster  Senioren Vereniging (secretariaat KBO-Aalst)

Contactpersoon: Martin Asveld

Willemstraat 19 5583 CJ Aalst/Waalre