Welkom

Tekstvak:

Welkom op de website van KBO-Kring Deurne.

Welkom

Welkom op onze website. Wij zijn een seniorenvereniging voor 50-plussers; onze Kring telt ruim 3000 leden. Wij behartigen de belangen van onze leden; daarnaast zijn ontmoeting en ontspanning van onschatbare waarde.

KBO Kring Deurne wordt gevormd door de negen KBO-Afdelingen in de gemeente Deurne. We maken onderdeel uit van KBO-Brabant. Samenwerking is de kracht van onze organisatie.

In deze tijd van snelle veranderingen is het belangrijk dat ouderen blijven meedoen en meebeslissen en…… zo lang mogelijk actief  blijven deelnemen aan onze samenleving.

Binnen onze Kring bundelen wij daartoe de krachten die nodig zijn om dat waar te maken.

Op deze website geven wij informatie over onze Kring, onze activiteiten en actuele ontwikkelingen.

Voor de activiteiten van de verschillende afdelingen verwijzen wij naar de site van de betreffende afdeling. Voor reacties, ideeën, suggesties, opmerkingen kunt u een mailtje sturen aan:

(zie mailadres secretariaat hieronder).

Namens KBO-Kring Deurne,

Leo Verberne, voorzitter