Welkom op de website van KBO-Bernadette

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering (ALV) op 5 juli

U heeft het wellicht al gelezen of gehoord. Er zijn in het bestuur wat wijzigingen geweest.

Op dit moment bestaat het bestuur uit Hennie de Gooijer, Miny Verhoeven (penningmeester) en Chris Koelemij.
Graag willen wij als bestuur aan u uitleggen wat er gebeurd is.
Ook willen wij samen met u kijken naar wat er nu moet gebeuren.

Zoals u begrijpt zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden, omdat ook Chris Koelemij, zoals al eerder is aangekondigd, binnenkort zal gaan stoppen.
Wilt u meer weten? Kom dan op donderdag 5 juli van 11.00 u- 12.00 u naar wijkhuis de Fonkel.

Wij doen ons best de vereniging KBO-Bernadette overeind te houden, maar dat lukt niet zonder u!

Hennie, Miny en Chris

Voor alle soorten vragen kunt u terecht bij onze interim voorzitter via 0622616134 of per mail

secretaris@kbobernadette.nl

Graag tot ziens tijdens één van onze activiteiten.

Real Time Analytics

Clicky

Machtigingsformulier SupportActie
Voorlichting

Zie hier voor meer informatie over 'Samen uit-Samen thuis'

Zie hier de presentatie over kanker en de behandelingen.

Zie hier de presentatie over gezonde voeding en bewegen.

Zie hier de presentatie over Veilig Thuis met als onderdelen inbraakpreventie,  woningoverval, babbeltruc en het voorkomen en herkennen van ouderenmishandeling.