Welkom

Welkom op de website van KBO-Bernadette

 

Helaas is de zomer al weer voorbij. Mooie zonnige dagen, maar ook wat mindere dagen heeft de natuur ons dit jaar gegeven. De meeste mensen zijn intussen terug van vakantie, enkelen moeten nu nog gaan. Maar hoe u ook de tijd heeft ingevuld, elke manier heeft zijn voordelen en zijn nadelen.
Feit is dat we alweer aan de ...BER periode zijn begonnen. De maanden septemBER, oktoBER, novemBER en decemBER! 
En die tijd brengt ons ook weer vele prikkels. De fantastische kleuren in de natuur vóór dat straks de blaadjes vallen. Het wordt weer wat vroeger donker, het zal niet meer smerig warm worden,  de natuur kleurt prachtig en geeft een heerlijke geur af! Nog eventjes en de houtkachel kan weer worden opgestookt, heerlijke warmte die ons tegemoet zal treden. Met een goed boek in onze luie stoel en een lekker drankje ernaast, kan ik het wel even volhouden. We kunnen weer genieten van erwtensoep en ons verheugen op de dagen voor kerst! 
Wie weet komt er wel een elf steden tocht? Nee, niets is voorspelbaar, maar alles kan positief zijn als je het uit de goede hoek bekijkt.
Ja, ik verheug mij weer op die tijd. Velen zeggen ook wel: jammer dat de zomer voorbij is en het herfstweer op komst. Ach, weet u, je kunt alles van twee kanten bekijken. Het glas is of half vol, of half leeg. Het is maar net hoe je het zelf ziet!
Toch hoe u het ook bekijkt – ik wens u een fijne tijd en hoop dat u met volle teugen van de seizoenswisselingen kunt genieten.
 
Rolf Merle

 

Voor alle soorten vragen kunt u ook onze secretaris benaderen op 06-54385326 of per e-mail

secretaris@kbobernadette.nl

 

Graag tot ziens tijdens één van onze activiteiten.

 

Real Time Analytics

Clicky

Machtigingsformulier SupportActie
Voorlichting

Zie hier voor meer informatie over 'Samen uit-Samen thuis'

 

Zie hier de presentatie over kanker en de behandelingen. 

 

Zie hier de presentatie over gezonde voeding en bewegen. 

 

Zie hier de presentatie over Veilig Thuis met als onderdelen inbraakpreventie,  woningoverval, babbeltruc en het voorkomen en herkennen van ouderenmishandeling.